Melissa McCarthy menettää hänen Sh * t aikana “Supermarket Sweep” Spoof on SNL

Muistatko äärimmäisen 90-luvun pelisarjasarjan, Supermarket Sweep? Tiedätte, se, jossa amatööri-ostajia ajettaisiin ruokakauppaan, joka herätti jyrkästi pakastetun lihan jättiläisiä paketteja ja röyhkeitä määriä irtotavarana karkkia ylöspäin suurimman laskun kanssa kassalla.

Luonnoksessa, joka leikattiin ajasta viime viikon jaksosta Lauantai-ilta elää, yksi kilpailija (Melissa McCarthy) pysähtyy tekemään kilpailijaansa (Vanessa Bayer) heidän huijauksessaan “Supermarket Spree”. Ensinnäkin hän huijaa murtautumaan Työntekijän Vain takahuoneeseen, lataamalla kätensä valtavaan leikkaukseen Kobe-naudanlihasta ja teollisesta höyrystysliinasta. Sitten hän tekee pit-stop syödä majoneesia. Täysin normaali.

kuva
Youtube / SNL / NBC

Tällä välin Bayerin hahmo vie makea hetki poiminta edullisia esineitä, kuten makaronia ja juustoa sekä säilykkeitä. Mutta McCarthy ei ota sitä takuuna. Ei ei. Sen sijaan hän hyökkää fyysisesti Bayerille ja jopa nauhoittaa hänet sukkiaan – ja lisää heidät sen ostoskoriin, sillä miksi ei?

Leike päättyy McCarthyn kanssa sprintti pois näyttelyn kameroista varastetun lähtölaskun varastamisen jälkeen. Mutta kuolemme tietää: kuka voittaa?!

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...