Me, katsomme pienimpään viskin puutteeseen

Yksi Irlannin viskin renessanssin perustajista kertoi The Irish Times päällä Tiistaina juomien kysyntä on päässyt niin suureksi, että lähiaikoina tarkastelemme viskipulaa.

“Mitä teemme nyt, et myy seitsemän vuotta. Joten meillä on pulaa, jos kasvuvauhti jatkuu kumulatiivisesti seuraavan kuuden tai seitsemän vuoden aikana, “John Teeling, 72, selitti.

Irlannin viskiyhdistyksen tiedottaja lisäsi:

Olemme maailman nopeimmin kasvava henkivakuutus ja olemme vuoden 2020 tavoitteemme edellä. Odotamme innolla kaksinumeroista kasvua ja monipuolistamista uusille markkinoille, mikä on yhä tärkeämpää kaupan esteiden käyttöönoton vuoksi.

Vaikka Teeling myi tislaamoaan japanilaisille juomille Suntoryille lähes 85 miljoonalla dollarilla vuonna 2012, hän on sittemmin avannut uuden tuotantolaitoksen “toimittamaan irtotavarana mallasta ja viljan viskiä markkinoille tuleville useille markkinoille.” Ajat selittää. Hän toivoo, että tällä tavoin auttaa ratkaisemaan mahdollisista puutteellisista kysymyksistä.

Haluan sanoa, että teräs itseämme tästä vaikeudesta joidenkin tequila-laukausten kanssa, mutta näyttää siltä, ​​että meillä on myös onnea myös kyseisellä osastolla. Saanko syödä suruksiamme? Tulee syömään, ostamaan viskiä, ​​huuhtelemaan ja toistamaan muutamia viikkoja, jos joku tarvitsee minua.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...