McDonalds saa Fancy With Truffle Fries

Se on ollut jännittäviä kuukausittaisia ​​julkaisuja McDonald’ssa. Ensinnäkin ilmoituksen koko päivän aamiaisesta (eli voimme saada hash ruskea milloin tahansa miellyttää), sitten testaus bataattiperunat ja viimeisimmät mozzarella tikkuja. Nyt kuulemme, että yritys paljastaa tryffeliperunoita.

Ennen kuin hyppää autossa, käynnistyminen tapahtuu McDonald’sin Singaporessa – missä kaikki epätavalliset McDonald’sin suosikit näyttävät tulevan. Metro, brittiläinen uutislähtöpaikka, perunat ovat DIY-vaihtoehto: Tilaat säännölliset perunasi ja ravistat tryffelimaisella maustetasolla, joka tulee ketchup-kaltaiseen pakettiin.

Ilmeisesti tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Singapore on yrittänyt jotain tällaista: he ovat asiakkaita on ollut onnekas kokeilemaan juustojen maistelua aiemmin – ja ehkä epäonninen (?) Tarpeeksi yrittää merilevää mausta.

Kuten voi kuvitella, ihmiset ovat hyvin innoissaan:

Mutta kuten Metro huomauttaa, arviot ovat vähäisiä:

Truffle on hetki, ilmeisesti Layin äskettäin julkaissut “Do Us A Flavour” -mestarin voittajat, joihin myös tryffeliperunat sisältyvät. Parempaan tai huonompaan.

H / T: Metro

Loading...