McDonald’s muuttaa kahviaan – tässä on mitä sinun tarvitsee tietää

McDonald’s on siirtynyt valikkoonsa vasemmalle ja oikealle äskettäin. Kun otat alueellisia erikoisuuksia, kuten paistettua juustoraitaa ja vohvelikastiketta, brändi asettaa nyt nähtävyyksiä aamukahville.

Bloombergin mukaan Golden Arches aikoo täysin uudistaa McCafe-konseptinsa, joka alun perin käynnistettiin 8 vuotta sitten. Uuteen visioon sisältyy kausiluonteisia juomia, laadukkaampia espresso-tarjouksia ja kahvin palkkio-ohjelma. McDonald’sin edustaja jopa kertoi yrityksille, että yhtiö aikoo päivittää McCafesin laitteistoa, mukaan lukien 12 000 dollarin espressokeitin.

Lisäksi Burger-ketjussa on jo suunniteltu 1 dollarin tippukahvia ja 2 dollarin pieni erikoisjuoma-sopimus, joka vie kilpailijoita kuten Dunkinin ja Starbucksin, jotka ovat herättäneet asiakkaita espresso, lattes ja mochas. Se aikoo myös siirtyä kokonaan kestäviin kahvilähteisiin vuoteen 2020 mennessä.

Kuten Bloomberg ehdottaa, McDonald’s pyrkii pohjimmiltaan ajaamaan koko päivän aamiaisen aallon, joka on menestynyt menestyksekkäästä, kun se aloitettiin uudelleen viime vuonna. Plus, yhtiön ensimmäinen itsenäinen McCafe Torontossa, joka palvelee amerikkalaisia ​​ja paistaa leivonnaisia ​​talon sisällä, voisi olla osoitus McDonald’s javan tulevaisuudesta. Fancy, huh?

kuva

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...