M & M: n uusi syötävä maapähkinä tuo syksyllä

Seuraavassa on keskustelun aloittaja seuraavalle puolueelle: Kysy ihmisiltä, ​​kuinka he tuntevat valkoisesta suklaasta. Super-makea kaakao herättää raivoa joissakin ja kova puolustuskyky toisissa. Mutta huolimatta rakkaus-vihan suhdetta, karkkia valmistajat hyppää valkoisen suklaajonan kyytiin ja kastelee rakastettuja karkkejaan tavaroihin.

M & M on liittynyt klubiin viime vuonna, jolloin brändi käynnisti White Chocolate M & M: n. Vaikka paljon rajoitetun ajan makuja on valkoista suklaata, kuten Strawberry Shortcake ja Pumpkin Pie – se oli ensimmäinen kerta, kun klassinen karkki oli tullut ulos tavallisella valkoisella suklaapinnoitteella. Nyt M & M on laajentamassa linjaa. Tänä syksynä Valkoinen suklaa-maapähkinä M & M: t lyövät hyllyjä.

kuva

M & M: n

Ilmeisesti valkoiset suklaa-ystävät ovat äänekkäämpiä kuin ihmiset, jotka haluavat tummaa tai maitoa. “Olemme nähneet, että valkoisen suklaan kysyntä kasvaa yli kolme kertaa enemmän kuin muut suklaamakuiset”, ilmoitti lehdistötiedotteessa tuotemerkkijohtaja Allison Miazga-Bedrick. Karkit itsessään eivät näytä mitään erilaiselta kuin maitokiilto maapähkinä M & M: n. Heidät päällystetään allekirjoitus värikäs kuoret.

Etsi heitä kolmesta koosta: yksi paketti, yksi “jakamisesta” ja erittäin iso, vetoketju. Jos et voi odottaa, myy kaikki muut suosikki suklaamakeiset alla.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...