Lyft-ajurit ovat pissed New Taco Bell -tarjouksesta

Lyft ilmoitti hiljattain kumppanuudesta, joka näytti siltä, ​​että unelma oli totta: Viikolla matkustajat voivat aloittaa pyöräilyajoneuvojen pyynnöt Taco Bellin ajettavilla ikkunoilla klo 9.00. ja 2 a.m.

Ratsastustasi aikana kyky pysähtyä Taco Bell -laitteella näkyy vaihtoehtoisena nimeltään “Taco Mode”, New Yorkin ajat raportteja. Ja vaikka tarjous on saatavilla vain koeajossa Orange Countyssä seuraavissa kahdessa viikossa, New Yorkissa sijaitseva yritys aikoo laajentaa konseptia valtakunnallisesti vuonna 2018.

Jos ajattelet “Vau, se kuulostaa hienolta idealta, ” et todellakaan ole Lyft-kuljettaja. Vaikka sitä myydään erinomaisena tapana täyttää nämä myöhäisillan munchit, kaikki tietävät, että kello 9 Klo 2: een ovat alkutuotantorjuntatunnit, ja tacoiden lisääminen humalassa oleville henkilöille on vaivaa.

Kuljettajien palveluksessa olevat kuljettajat ilmeisesti eivät tienneet, että tämä oli tulossa, ja otti välittömästi Twitteriin häpeäkseen Lyftia yhteistyöstä. Koska kuljettajia maksaa kilometriä eikä ylimääräisiä korvauksia ole luvannut, hyvin harvat kuljettajat olivat avoimia idealle.

Nämä kuljettajat antoivat äänensä kuuluviksi ja selkeiksi. Mutta Lyft reagoi nopeasti ja sanoi, että kuljettajan ja matkustajan osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Tämä ilmoitus tulee aivan McDonald’sin kumppanuuden kanssa Uber Eatsin kanssa, mikä laajensi McDonald’sin toimitusta valtakunnallisesti. He sanovat, että nopein tapa ihmisen sydämeen on hänen vatsaansa; Selvästi, maan top taxi-sovellukset ovat ottaneet huomioon.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.