Lady Gaga auttoi Starbucksia tulemaan kahdella uudella Rainbow-juomalla

Lady Gagan juuri ilmoitti yhteistyöstä yhden erittäin epätodennäköisen kumppanin kanssa. Tämä kuvake ei ole platinaa tai osuma sinkkuja, mutta se voi olla vieläkin tunnetumpi kuin tähti itsessään: Starbucks. “The Cure” -laulaja yhteistyökumppaneiden kanssa kahviketjun kanssa viikon kestävässä “Cups of Kindness” -mainonnassa – ja hän auttaa käynnistämään kaksi uutta värikkäävää juomaa, jotka voit aloittaa huomenna.

Gaga pyysi käsin molempia juomia. Ensinnäkin, Violet Drink kilpailee Instagram-arvoinen Pink ja Ombre Pink Drinks. Se yhdistää Very Berry Hibiscus Refreshers kanssa kookosmaitoa, kääntämällä koko juoma vaalean violetti.

Violetti Drink
Starbucks

Toinen juotu on entistä eloisa – ja se on yksi Gaga sanoo “heti rakastui” heti, kun hän kokeili sitä. Se on Matcha Lemonade, joka on kuin vihreän teen kierre Arnold Palmerille. Starbucks yhdistää maapallon matcha vihreän teen kanssa – olet arvannut sen – limonadi, kääntämällä koko juomaan kelly vihreä-ish-väri.

Starbucks Matcha Lemonade
Starbucks

Molemmat juomat on lisätty pysyvään valikkoon, mutta lisämaksu tilauksesta – tai muut uudet valikon lisäykset, Pink Drink ja Ombre Pink Drink – tiistaina, 13. kesäkuuta ja maanantaina 19. kesäkuuta. , Starbucks lahjoittaa 25 senttiä Gagan Born This Way -säätiölle. Organisaatio auttaa myötävaikuttamaan mielenterveyden resursseihin ja luo valmiuksia lapsille, jotta he voivat herättää kiusaajia ja epävarmuustekijöitä verkkosivujensa mukaan..

Starbucks Rainbow Drinks

Starbucks

Erityisesti lahjoitukset auttavat säätiön uutta ystävällisyyskanavaa, jossa 16-24-vuotiaat raportoivat ja kirjoittavat tarinoita anteliaisuuksista ja myötätunnosta, missä he elävät, sekä muita aloitteita. Kuinka paljon viikkoa kestävä ohjelma nostaa riippuu siitä, kuinka monta kupillista myydään, vaikka Starbucks ilmoitti virallisessa lehdistötiedotteessaan, että se on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 250 000 dollaria.

Seuraa Delish on Instagram.