Kuinka tehdä oman Maple Syrup aikana palakäähän hätätilanteessa

Jos et ole koskaan kokenut ahdistusta, joka pinoa pinoa täysin pehmeitä pannukakkuja vain löytää tyhjä siirappi pullo jääkaapissa, niin olet hyvin, onnekas. Ja kadehdin sinua. Yli viikonloppu aamulla olen leijunut kamiinan päälle ja sitten potkaissut itseäni, kun kaikki, mitä on saatavilla ylhäältä, on muutamia voita. Tämä ystäväni tekee hyvin surullisen sunnuntain. Mutta olen juuri oppinut uuden hakata, joka voi täysin säästää viikonloppuisen brunssi muutamassa minuutissa – tarvitset vain muutaman pantryn niitit.

Jotta hätätilanteessa oleva pannukakkisiirappi, joka kilpailee herra Buttersworthin kanssa, tarvitset ruskeaa sokeria, vettä ja kermavaahtoa. Se siitä. Näin se on tehty:

Yhdistä yksi osa vettä kaksiosainen ruskeaa sokeria ja ripaus jokaista suolaa ja kerma vartaria. Kuumenna ja sekoitetaan jatkuvasti, kunnes seos on kuplivaa melko voimakkaasti, huomioi lämpötila digitaalisella lämpömittarilla. Lisää ripaus soodaista, muutama rkl vettä ja sitten voileipä ja vaniljanuute. Voila! Ysinulla on voideltu siirappia flapjackeille tai vohveleille noin 15 minuutissa. Ei enää rauhaa kyyneleitä.

kuva

Täydelliseen reseptiin käy Serious Eats ja ilmoita meille, miten eräsi tuli ulos.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...