Krispy Kremen lasitetut syntymäpäiväkakku Donuts palaavat hyllyille

Maailmassa on muutama asia paremmin kuin funfetti-kakku. Se on miljoona kertaa parempi kuin vanilja, ja se liittyy usein juhliin. Muista, että Krispy Kremen funfetti-esque donut maku, Glazed Birthday Cake – melko mahdollista heidän suurin maku tähän mennessä? No, he. ovat. takaisin. Sinun syntymäpäiväsi ainoa parasta funfetti-kakkua on sulaa sukkapapuista samaan makuun, kuten päivällä tahansa. Aloita hurja ulos.

Katso tämä viesti Instagramissa

Ohhhhh … yksi parhaista Krispy Kremen munkkeja palanee hyllyille …. Lasitettu Syntymäpäiväkakku ����. Pakattujen päivittäistavarakauppa donut nämä ovat yksi parhaista. Rajoitettu aika niin älä viivyttele. ����♀️����♂️����♀️����♂️Happy Syntymäpäivä kaikille. ����. Löytyi KROGERissa. #krispykreme #krispykremeglazedbirthdaycake #birthdaycake #birthdaycakedoughnuts #glazedbirthdaycakedoughnut #krispykremedoughnuts #happybirthday #kroger #krispykremelimitedtime #hurry #todayissomeonesbirthday #runkoitto #donut #hoardworthy

JunkFoodMomin (@junkfoodmom) jakama viesti

Ruoka-bloggaaja Junk Food Mom löysi lasitettu donitsi takaisin Krogerin hyllyille ja lähti Instagramiin osoittamaan löytöään. “Ohhhhh … yksi parhaista Krispy Kreme-munkkeja on jälleen hyllyille … Lasitettu syntymäpäiväkakku ��. Pakattujen päivittäistavarakauppa varten nämä ovat yksi parhaista”, hän kirjoitti.

Krispy Kreme on tuonut meille elämää makuja kokeilla, mutta tämä funfetti-tyyliin donitsi on erityinen paikka sydämissämme … ja vatsa. Tämä kirjaimellisesti tuntuu syntymäpäivälahjaksi maailmalle. Mutta varmasti älä odota – he palaavat vain rajoitetun ajan, joten sinun on parasta varustaa stat. Tulemme heitä, jotka karkoittavat laatikot meidän ostoskoreihin.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...