Krispy Kremen kuuma valo ei tarkoita sitä, mitä se käytti

Chris Rock laittoi sen paremmin kuin kukaan meistä koskaan voinut, kun hän piti Krispy Kremen halkeaman. Ne donuts ovat addicting – ja varsinkin kun ne ovat tuoreita uunista. Jokaisessa myymälässä on neonmerkki, joka syttyy, kun leipurit vetävät lokeroita ulos ja vuosia huhu on kiertänyt, että voit saada ilmaisen donitsi, jos näet valon kaikessa kunnassaan. Olimme uteliaita päästäksemme sen pohjaan, koska mikään ei ole parempi kuin kuuma ja tuore donitsi kuin a vapaa kuuma ja tuore donitsi. Internet kuitenkin osoittautui ristiriitaisten vastausten mustaksi rei’iksi, joten menimme suoraan lähteeseen.

Krispy Kreme Hot Light
Krispy Kreme

Tässä on (valitettavaa) totuus Krispy Kremen viestintäosastolta lähettämässä sähköpostiviestissä: “Kuuma valo ilmoittaa, että donut ovat kuumia ja tuoreita, jotka eivät tule olemaan vapaa donitsi. kuuma valo on päällä. ” Ugh. Mutta kun painimme edelleen, löysimme jotain eräänlainen lupaava. Krispy Kreme on franchising-liiketoiminta, mikä tarkoittaa sitä, että monet sen sijainnista vastaavat yksityishenkilöt, jotka voivat tehdä Hot Lightssa mitä tahansa haluamaasi. “Saattaa olla ryhmiä, jotka jatkavat sitä satunnaisesti”, Krispy Kreme jakoi seurantaviestissä.

Krispy Kreme
Giphy

Joten jos se on ollut jokaisessa myymälässä, se ei enää ole. Voit kuitenkin päivittää, kun Hot Lights on kytketty päälle edes päästä pois sohvalta ja ajaminen ohi Krispy Kreme. Donut ketju loi sovelluksen – Hot Light -sovelluksen -, joka ilmoittaa asiakkaille, kun läheiset paikat ovat vetäneet joitakin munkkeja uunista. Älä sano, ettemme ole koskaan antanut sinulle mitään …

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...