Krispy Kreme on jo tuonut takaisin kurpitsa Spice Donuts

Eräänä päivänä Pumpkin Spice -lasittuja Donutsia ei juuri ollut tarpeeksi. Krispy Kremen jälkeen erittäin rajoitettu painos kurpitsa-spice julkaisu viime kuussa, ketju päätti tuoda suosittu hoitoon takaisin neljä muuta päivämäärät lokakuun aikana.

Jos olet viime aikoina unohtanut sen, nämä eivät ole Pumpkin Spice Cake-munkkeja, joita tarjotaan koko syksyllä Krispy Kremessä. Nämä vauvat ovat pohjimmiltaan Original Glazed donitsi, mutta kanan ja kurpitsan mausteen maut lisätty sekoitus.

kuva

Krispy Kreme

Alkuperäisen lasitetun reseptin vaihtaminen on harvinainen Krispy Kremelle; vain yhden päivän Pumpkin Spice -tapahtumien lisäksi viimeiset kaksi vuotta, ainoa muu makuaihoisuus oli samansuuntainen tämän vuoden auringonpimennys kanssa, kun yritys palvelee suklaa-lasitetun donitsi.

Kurpitsan herkut ovat saatavilla kuukauden ensimmäisten kolmen perjantaisin – 6., 13. ja 20. lokakuuta – kello 6 jälkeen. osallistuvien Krispy Kremen paikoissa. Kansallisen kurpitopäivän kunniaksi torstaina 26. lokakuuta voit ostaa ne koko päivän. Jos haluat mennä kaikkiin kurpitsan mausteisiin, voit myös saada yhden Krispy Kremen jäädytetyistä, kuumista tai jäätyneistä kurpitsan maustekastikkeista.

Katso tämä viesti Instagramissa

#PumpkinSpice Alkuperäiset lasitetut donutsit ovat (melkein) takaisin osallistuvissa kaupoissa! Perjantai 10/6 alkaen klo 18 (US / CAN). #FridayNightSpice krispykreme.com/pumpkinspiceog

Krispy Kreme Donutsin (@krispykreme) yhteinen viesti

LIITTYVÄ VIDEO:


h / t Ruoka ja viini

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...