Kim Kardashian teki Hot Dog Sushia lapsilleen tämän viikonloppuna

Lapset ovat tunnetusti herkullisia syöjiä, joten joskus vanhempien täytyy mennä outoja pitkiä pitämään heidät onnellisina. Mahdollisesti kaikkein merkittävimmän Instagraminsa aikana Kim Kardashian West jakoi viimeisen North- ja Saint’s-illallisen, jossa hän yhdisti kaksi suosikkiruokastaan: kuumia koiria ja sushia. (Okei, joten sushin ruokailijat eivät ehkä ole täysin suhteellinen, mutta annamme sen edelleen.)

#Hotdogsushi, kuten Kim leimasi sen, tuntuu olevan leikattu hot dog koiranpaloja kääritty riisi ja merilevää. Kolmen äiti kirjoitti: “Kun lapset rakastavat sushia ja hotdogs, sinä luodut.” Ja vaikka se ei ollut kaikkein herkimpi asia, jonka olemme nähneet, ilmeisesti lapset nauttivat siitä, ja se kaikki on tärkeätä.

Ei yllättävää, että Twitterillä oli paljon mielipiteitä tästä luomisesta, sekä hyvistä että huonoista.

Suurin kysymys on, onko Kanye syö sitäkin? Vaikka me emme luultavasti koskaan tiedä, meillä on jotain, joka rauhoittaa kuumaa koiraa rakastavaa sieluasi (tai kauhuisi sinua edelleen makusi mukaan): White Trash Sushi. Ei ole merilevää, mutta on tater tots, ja ei ole niin parempi? Annamme sinun päättää.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...