Kaksi vanhempaa kansalaista oli fyysinen muutos – Yli Costco-näytteitä

Toisen (dokumentoidun) ajan kuluttua kolmessa vuodessa Costco-menneet septuagenarians ovat päässeet knock-down, drag-out taisteluun. Se oli juustoa, joka kannusti viimeaikaisia ​​kiistoja Greenville, SC: ssa, suurikokoisen myymälän myymälässä.

Poliisikertomuksen mukaan 70-vuotiaan miehen odotti jonkun vapaana – kuten yksi Costco -, kun mies kaksi vuotta hänen vanhempansa leikkaa linjan ja tarttui kuoppaan.

Seuraavaksi 70-vuotias liittyi ryhmään, joka odotti juustohampurilaisnäytteitä, koska tämä on Costco ja jos et yritä punnita vähintään kolmea ilmaista näytettä, mitä teet edes elämäsi kanssa? 70-vuotias havaitsi, että 72-vuotias tuli esiin ja väitti, että “hän voisi päästä eteenpäin, koska hän tiesi, että hän vain katkaisi linjan.” 72-vuotias mies sai myös tuskallisen, sanomalla, että hän tekisi sen uudelleen ennen kuin hän kutsui 70-vuotiaan jerkän.

Ja sitten kaikki helvetin irtosi – jos kutsut 72-vuotiaan miehen, joka pukeutuu hawaijilaiseen painokeen, joka käärii 70-vuotiaan miehen pään päälle … koska se tapahtui. Tapahtumaraportin mukaan 70-vuotiaan hattu ja lasit pudotti hänen päänsä.

Kun poliisi saapui paikalle, 72-vuotias oli lähtenyt, mutta myöhemmin hän myönsi heittävänsä ensimmäisen ja ainoan ottelun, koska hän ajatteli 70-vuotiaan olevan menossa lyömään häntä.

Ei ole tehty pidätyksiä, ja molemmilla miehillä on erilainen tilanne siitä, mitä meni alas. Vaikka yksi asia on varma: Juusto tekee ihmisistä hulluja asioita.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, barnesandnoble.com