Kaksi teiniä kuolee häiritsevältä vuoren kasvihuonekaasusta

Sekoittaminen super makea virvoitusjuomien kuten Mountain Dew kanssa viinaa voi olla vaarallista, koska ne menevät alas hieman liian helppoa. (Ja ennen kuin tiedät sen, olet laskenut viisi juomaa peräkkäin ja tunnet jo väistämätöntä krapulaa.) Mutta sekoittamalla syrupy stuffin bensiinillä on hullu cocktail, jonka kaksi teini-ikäistä päätti leikkiä ympärillä – valitettavasti heidän kuolemansa.

Fox 17: n mukaan Vanderbiltin yliopiston lääkärikeskus Greenbrierissä TN on vahvistanut, että kaksi teini-ikäistä poikaa kuoli sen jälkeen, kun he käyttivät kilpa-polttoaineen ja Mountain Dewin vaarallista valmistusta. Yksi pojista, 16-vuotias Logan Stephens, oli kokenut kohtauksen ennen kuolemaansa torstaina. “He huomasivat, että hänen ihonsa väri oli muuttunut ja kädet alkoivat laatia”, Greenbrierin poliisipäällikkö KD Smith kertoi uutisasemalle. Päivä myöhemmin Stephensin ystävä, jonka nimi on vielä vapautettu, oli koomassa ennen kuolemaa maanantaina iltapäivällä.

Shockingly, tämä ei ole yksittäinen tapaus vaan hengenvaarallinen trendi lukuisilla Tennessee-teinillä. Smith sanoi, että viime päivinä kaksi muuta teini-ikäistä poikaa ovat myöntäneet juovan saman haihtuvan seoksen. Lisäksi vararahastot, jotka nuoret nauttivat, antavat sille nimimerkin “Dewshine”.

Juoman alkuperä on tuntematon, mutta sen kauhistuttavat vaikutukset eivät ole. Racing-polttoaine on metanolia, myrkyllistä alkoholia. Kun se kulutetaan, se voi ensin antaa sinulle korkean. Mutta pian tämän jälkeen liuotin voi aiheuttaa voimakkaasti erilaisia ​​oireita – näön hämärtymisestä, pahoinvoinnista ja oksentamisesta kohtauksiin, sokeuteen, koomaan ja kuolemaan. National Institutes of Health raportoi, että vain 2 rkl metanolia voi tappaa lapsi, kun taas 2-8 unssia on tappava aikuisille.

Emme voi rehellisesti uskoa, että kukaan olisi sitä mieltä, että on hyvä syödä kaasua. Varsinkin kun Mountain Dew tuottaa jo kofeiinipitoisia tölkkejä, kuten Kickstart, joilla on enemmän kuin tarpeeksi mahdollisuuksia tulla seuraavaksi vodka-Redbull.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...