John Schnatter ei enää ole Papa Johnin kasvot

John Schnatter, papa-ketjun perustaja Papa John’s, ei enää ole hallituksen puheenjohtaja – tai yhtiön kasvot. Associated Press raportoi, että yritys on alkanut poistaa kuvan markkinoinnistaan ​​sen jälkeen, kun hän myönsi käyttävänsä n-sanaa tiedotusvälineiden kokouspuhelun aikana.

isä John's CEO Draws Controversy Over Remarks That Price Increase Result Of Obama's Health Care Act

Getty ImagesSpencer Platt

Vaikka yhtiö aikoo edelleen pitää nimensä Papa Johnin, sen toimitusjohtaja Steve Ritchie sanoi lausunnossaan yritys ei koskaan keskittynyt Schnatteriin. “Papa John ei ole yksilö. Papa John’s on pizzayhtiö, jolla on 120 000 yritys- ja franchising-ryhmän jäsentä ympäri maailmaa “, hän kirjoitti avoimessa kirjeessä. Mutta Schnatter on usein ilmestynyt mainoksissa, ja hänen kasvonsa näkyvät mainoksissa ja jopa pizza-laatikoissa.

isä John's CEO John Schnatter Apologizes After Using Racial Slur On Company Conference Call

Getty ImagesJoe Raedle

Papa Johns on raportoitu palkkaavansa ulkopuolisen asiantuntijan työskentelemään monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämiseksi yrityksessä ja hänellä on “kuuntelukokouksia” työntekijöiden kanssa. Ja CNNMoney kertoo hallituksen erityiskomitean päättäneen potkia Schnatteria Louisville, Kentuckyn toimistoista.

Schnatter avasi rodun hajoamisen käytön haastattelussa Louisville-radion WHASin kanssa perjantaina. “En voi puhua niin, vaikka se olisi luottamuksellista ja se on suljettujen ovien takana”, hän sanoi. “Minä tein sen. Omistan sen. Olen pahoillani. Ja olen sairas siitä, rehellisesti. “Hän on sittemmin lähtenyt yliopistosta Louisville -yhtymästä, kun NAACP-haara pyysi häntä poistamaan, Washington Post raporttien.

kuva
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish keittokirja, 30 dollaria, booksamillion.com

Loading...