Jessica Simpson oli leikkisä baseball kakku ja donitsi muuri hänen poikansa Syntymäpäiväjuhlissa

En muista varsinkaan viidettä syntymäpäivääni, mutta jotain kertoo, että se ei ollut yhtä eeppinen kuin Ace Knute’s. Jessica Simpson ja hänen aviomiehensä Eric Johnson heittivät poikansa parhaana “Parrotdise”, johon sisälsivät (olet arvannut sen) todellisia papukaijoja, baseball kakkua ja donitsi-seinää. Jessica otti Instagramiin jakamaan ihastuttavia kuvia juhlista. Jessica kirjoitti yhdessä hänen nimityksistään: “Baseball ja papukaijat – viidenvuotiaan unelma! #ACEKNUTE # 5 #Asenna #GreenSox.” Sanon niin!

Katso tämä viesti Instagramissa

Kun syntymäpäiväpoikan ainoa pyyntö on tehdä baseball-ja papukaija-teemalla puolue … #done #baseball #parrots #greensox #caket #kidsparty #kidsbaseballparty #parrotparty #parrotdise #parrotsandbaseball

Stephanie Terblanchen (@whambamevents) jakama viesti

Koko perhe harrasti “Green Sox” -takkeja ja hyödynsi täysipainoisesti valokuvatoimintoja värikkäiden lintujen kanssa. Syntymäpäiväpoika oli kaikki hymyillen papukaija, ja monet muut istuivat hänelle vihreän taustan edessä. Kuinka söpöä ne ovat “ACE” -merkkejä papukaiutuksella?

kuva

Jessica Simpson Instagram

Baseball-teema sisälsi kolmiosaisen kakun, jossa emuloitiin ompelemalla baseballia ja mitt. Jälkiruoka ylsi tietenkin papukaijaan ja numeroon 5.

kuva

Jessica Simpson Instagram

Makeat herkut eivät kuitenkaan pysähtyneet sinne. Siellä oli “donitsi-seinä” ja leikkisä baseball-teemalla tehty donut, joka on unelma joka ikinä, todella.

kuva

Jessica Simpson Instagram

Ase oli ulkonäöltään erittäin hauska ja herkullinen viides syntymäpäivä. Luuletko, että Jessica aikoo syntymäpäiväjuhlassani?

kuva

Jessica Simpson Instagram

kuva

Jessica Simpson Instagram

kuva

Jessica Simpson Instagram

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, barnesandnoble.com

Loading...