ILMAINEN ICE CREAM ALERT: Breyers toimittaa ilmaisia ​​pintareittejä National Best Friend -päivälle

Paras ystävä on melko hauska. Sen lisäksi, että olette valmiit terapeuttisi, voit periaatteessa jakaa kaiken elämässä yhdessä. Viini, absurdit valokuvat ja kaikki vaatekaappi ovat muutamia. Voit luottaa siihen, että autat ulos mitä tahansa tulevasi tavalla … kuten brownies-tarjottimena tai juuri toimitetusta pizza-piirakkeesta … koska sen ytimessä paras ystävyys koskee tiimityötä. Usein tuntuu siltä, ​​että he tietävät tarkalleen mitä ajattelet milloin tahansa. Meille nämä ajatukset ovat tavallisesti noin taco, tai, jopa parempi, jälkiruoka.

Jos sinä ja paras ystäväsi pidät meitä ja tarvitsette jatkuvasti sokeria, niin tämä uutinen on sinulle. Vain yksi päivä (8. kesäkuuta) Breyers tekee toimituksia jäätelömaaliesi kynnykselle ILMAISEKSI. Joten, kun telepatia osuu, ja te tiedätte, että jälkiruoka on mielessäsi, sinun ei tarvitse siirtää tuumaa tai käyttää senttiä.

kuva

Breyers

Klo 12 alkaen. paikallista aikaa, jäätelöystäville ja heidän BFFS: nsä NYC: ssä, San Franciscossa, Chicagossa ja Philadelphiassa voivat saada Breyerin suosittuja matalan kalkin evästeitä ja kermanvärisiä herkkuja, kun taas tarvikkeet kestävät. JEE!

Ja kun jakaa jäätelöä särkevää seshia OG: n kanssa, se voi olla suosikkimusiikkiasi, kun luopumatta itseasiakirjasta heille ei ole hauskaa, kuten lainkaan. Hinnankorotusten vuoksi Breyers lähettää yli kaksi pinttiä – koska vaikka sinä ja # 1 ovat aina pakattu sopimus, tarvitset vielä jälkiruokautumista.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on niputtaa mitään hashtag #BreyersBFF plus kaksi sydäntä emoji ja jäätelöä emoji. Älä unohda varmista, että Twitter-tilisi on julkinen.

Jos et asu näissä kaupungeissa, älä jyritä. Jos pääset Breyersin verkkosivuille, voit silti saada $ 2.50: n kupongin säästääksesi taikinan teidän “huutaa!

Seuraa Delish Instagramia.