IHOP käynnisti jakelupalvelun, joten nyt voimme syödä pannukakkuja

IHOP on vienyt meidät hiljattain vuoristoradalle. Panokaketjussa päätettiin, että se menisi vähäisemmässä ajassa suotuisampaan suuntaan, muuttaa nimensä IHO: ksib (International House of Burgers) keskittyä lounaaseen. Sen outon hetken jälkeen (se on loppujen lopuksi 2018) ravintolassa irrotettiin b, ja ilmoitti, että IHOP oli jälleen ajoissa 60 vuotta. IHOP juhlii tänään 60 vuotta pannukakkuja ja on päättänyt antaa meille kaikille lahjan tilaisuudelle. Minulla on kaksi sanaa sinulle: IHOP. toimitus.

Voit virallisesti lisätä pannukakut kiertoasi asioita, joita tilaat, kun olet liian laiska kokata tai olla tallentamatta. IHOP on yhteistyössä Food Delivery Service DoorDashin kanssa tuoda mukavimmat aamiainen elintarvikkeeseesi ovelle IHOP: n lehdistötiedotteelle.

kuva

HYPPÄÄN

Toimituspalvelu laajentaa brändin IHOP ‘N GO -alustaa, johon kuuluu jo verkossa oleva tilausjärjestelmä ja mobiilisovellus. Nyt yli 300 IHOP-paikkaa tarjoaa valtakunnallisesti toimituksia. Vuoden loppuun mennessä toimitus on saatavilla odotetulla 600 700 paikkakunnalla.

Kun tilaat IHOP ‘N GO: n kautta DoorDashin kautta, voit valita ravintolan tavallisista ja rajoitetuista valikoista sekä muokata tilaustasi täysin. Lehdistötiedotteessa lisätään, että kaikki IHOP: n toimitus- ja tilauskannat sijoitetaan “omaperäiseen pakkaukseen, joka on suunniteltu pitämään koko päivän aamiaistuotteita … kuumina ja tuoreina kulkuneuvoina – tai kun on kyse sen maailmankuulusta pannukakkuista, kuumaa, raikasta ja pehmeää, kunnes syödään. ” Luojan kiitos.

Katso tämä viesti Instagramissa

pannukakkuja niin kuumaa, että suloin

IHOP: n (@ihop) yhteinen viesti

Keskiviikkona 18. heinäkuuta sunnuntaihin 22. heinäkuuta DoorDash-asiakkaat voivat nauttia ILMAISESTA toimitusmaksusta kaikissa IHOP-tilauksissa yhteensä 10 tai enemmän dollaria.

Jos tarvitsisit minua sunnuntaina, tulen pjs: iin ja syömään Strawberry Banana -pulloja sohvalla.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...