Ihmiset kyselevät onko uusi Starbucks-juoma todella Keto

Aina kun Starbucks laskee uuden juoman, Internet kolaroituu. Unicorn Frappuccino, PSL ja Pink Drink kaikki johti pakkauksen, ja viime viikolla salainen valikko “Keto White Drink” sai kaikkien huomion. Juoma – valmistettu makeuttamattomalla Peach Citrus White Tea -, raskasta kermaa ja sokerittomat vanilisiirapit – näyttivät olevan ketoystävällisiä … mutta kuulimme vielä vähän rumia siitä, onko se todella mitattu.

Bulletproof, yritys, joka tunnetaan rasvaisista ja voihiisista kahvin resepteistä, esitti kysymyksiä siitä, onko juoma keto-ystävällinen. He totesivat, että Starbucksin sokerittomat siirapit sisältävät sukraloosia, sokerivaihtoa, jota luultavasti tunnet Splendaksi. Jotkut tutkimukset osoittavat, että nämä korvaavat aineet voivat nostaa veren sokeritasoa muuttamalla suolistosbakteesiasi, mikä ei tue ketoosia (ruokavalio leikkaa hiilihydraatteja ja sokeria). Olemme tavoitelleet Jaclyn Lontoon, Good Housekeeping Institutein ravitsemusjohtajan ja rekisteröidyn ravitsemusterapeutin, selvittämään asiat.

“Sekä sukraloosi että steviat pidetään ei-ravitsemuksellisina makeutusaineina, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä hiilihydraatteja sisältäviä kaloreita eivätkä siten vaikuta glykeemiseen vasteeseen kulutettuna”, Jaclyn totesi..

Mainittu tutkimus perustuu eläinkokeisiin, hän selitti, ja sitä sovelletaan suurempaan määrään kuin useimmat ihmiset todella kuluttavat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että juoma on täysin selvää – eikä ruokaa (Jillian Michaelsia ei myöskään myydä).

“Viime kädessä olisin enemmän huolissani keto-ruokavalion pitkän aikavälin vaikutuksista suolen mikrobiomiisi kuin minulla olisi kyse tämän Starbucks-juoman sukraloosista, erityisesti”, hän korostaa. “Bottom line: Tämä kuulostaa herkulliselta, mutta juo sen makua – ei sen havaitusta terveydestä tai painonpudotuksesta edistäen” etuja “.”


kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, barnesandnoble.com