Hyvää ateriat alkavat ottaa Disney-lelut sisäänsä

Vain muutama viikko sitten McDonald’s ilmoitti Happy Meals sai terveellisen päivityksen. He syövät juustohampurilaisia, vähennetään perunoiden määrää joissakin aterioissa ja uudistavat juomat – mutta se ei ole ainoa varastossa oleva muutos. Jopa lelut itse saavat makeover. He ovat saamassa Disney-fied uudelleen.

Nämä kaksi yritystä ovat olleet tauon jälkeen vuodesta 2006, jolloin Disney päätti uudistaa kumppanuuttaan. Reutersin mukaan McDonald’s ei vastannut Disneyn itsensä asettamia ohjeita ravitsemuksellisista standardeista. Nyt kun Golden Arches teki terveellisiä muutoksia ruokalistaan, Disney on uudistanut kumppanuuttaan.

Vaikka muutokset vievät pidempään kansainvälisesti, Yhdysvaltain kaupat hyväksyvät valikkopäivitykset tänä kesänä – kesäkuuhun 2018 mennessä kaikki Happy Meal -yhdistelmät sisältävät 600 kaloria tai vähemmän. Disney-kampanjat alkavat myös kesäkuussa Uskomaton 2 leluja kesällä ja Wreck-It Ralph 2 leluja marraskuussa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Pistepisteet tuomareiden kanssa. Uusi kana-McNuggets valmistettu 100% valkoisesta lihakanaalista. # Rio2016

McDonald’sin (@mcdonalds) yhteinen viesti

12 vuoden kuluttua Disney ja McDonald’s viimeistyivät yhdessä, klassikot pitävät Ratatouille, ylös, ja Sisältä ulos ovat tulleet ulos, joten tässä toivovat, että he tekevät jotain takaisin promootiota. Kuinka söpö Remy lelu olisi? Tai Carl ja Russell pitävät ilmapalloja? Kun otetaan huomioon Mindy Kalingin rakkaus McDonald’ssa (ja hänen roolistaan ​​pääosassa Sisältä ulos), Tiedät, että hän on kyse uudesta kumppanuudesta.

Kauppa ei ole yksinoikeus, joten Mickey D’s: lla voi silti olla muiden tuotanto-studioiden leluja – juuri nyt Happy Meals mainostaa Peter Rabbit, Sony-elokuva. Odota kuitenkin paljon Walt Disney Animation, Pixar ja Marvel-lukuja, jotka alkavat näkyä Happy Mealsissa pian.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.