Hei, ’90 -luvut: Yoo-hoo pudotti karamellin suklaamaku

Adam Sandlerin viisaille sanoja Iso isukki, me kaikki rakastamme Yoo-hoo. Vaikka me emme ehkä juttele sitä Pop Tartin puolelta joka päivä aamiaiseksi, chocolatey juoma on ehdottomasti vielä jotain vakavasti kaipaavamme. Lisäksi voit periaatteessa löytää sen missä tahansa. Uutiset, että niiden maapähkinävoi suklaamaku (juomaveden Reese’s) osuvat hyllyille, jotka on jo tuonut valtavaa aaltoilua, mutta nyt on enemmän: Chocolate Caramel Yoohoo on tulossa kaupunkiin.

Food bloggerin ilmoittama Junk Food Aisle, uusi maku on hyllyillä. He havaitsivat sen dollarin dollareissa vaaleansinisillä “maitotuotteilla” .

Katso tämä viesti Instagramissa

Uusi Chocolate Caramel Yoo-Hoo! Löytyy: Dollar General Our rating: 3.5 / 5 Tähteä ⭐️⭐️⭐️ Jätä oma luokitus tai katso, mitä muut ajattelevat TheJunkFoodAisle.com -sivustolla #thejunkfoodaisle

Toinen viesti, jonka TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) jakaa

Karamelli ja suklaa ovat yleensä melko vastustamattomia yhteen, joten makutesti on ehdottomasti kunnossa. Ja kun olet siinä, jos haluat elää vähän ja ottaa Adam Sandlerin Yoo-hoo-suosituksestasi, voit vapaasti heittää hieman rommia.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...