Get A Sneak Peek At Pioneer Nainen Todellinen Keittiö

Jos olet faneja The Pioneer Womanista, tiedät, että hän tavallisesti elokuvassaan esityksensä The Lodgeissa, joka on guesthouse hänen Oklahoma-kiinteistössään. Siksi hänen äskettäinen Instagram-viesti, jossa oli hänen todellinen keittiö, oli niin jännittävä – fanit saavat viimeinkin mahdollisuuden nähdä missä Ree Drummond kokee, ja miksi on yllättävää.

Kuten Drummond kirjoitti hänen postissaan, hänen keittiönsä video, joka esiteltiin viime viikolla Land O Lakes -elokuvissa. Tiedät, voin yritys. Hän on tehnyt yhteistyötä heidän kanssaan useita kertoja aikaisemmin, luomalla reseptejä, kuten Chicken Broccolini ja Browned Butter Risottoa tuotteillaan. Yritys oli myös merkittävä mainostaja Drummondin Pioneer Woman -lehdessä.

Vaikka hän ei ole vielä ilmoittanut videon yksityiskohdista (sen lisäksi, että resepti on yummy!), Olemme kaikki sitä varten, jos se tarkoittaa keittiön avaamista uteliaille silmille. Koko video tulee esiin jo seuraavana viikossa, mutta nyt olemme tekemässä muistiinpanoja siitä, mitä olemme nähneet toistaiseksi.

Postissa Drummond näkyy kauniin lasimaalausnäytön edessä, keittämällä tilava keittiön saari, jossa on baarituolit … ehkä hänen lapsensa hengailevat siellä äitien kokkeina? Hänen lasipaneeliovien ovet paljastavat värikkäitä levyjä ja paljon ruoanvalmistustarvikkeita (duh), ja näet kirkkaan sinisen KitchenAid-sekoittimen hänen laskurissaan.

Katso tämä viesti Instagramissa

Olin puolivälissä lause, ja minulla on hölynpölyinen ilme kasvoillani, mutta halusin näyttää teidät taakse-kohtauksista kurkistamaan videon, jonka laukaisin @landolakesktchnille viime perjantaina. Lähetän sen ensi viikolla (resepti on yummy!), Mutta tämä video on huomattava, koska ammuin sen kotonani eikä Lodgein kanssa, jossa elokuvan esitykseni! Minun piti kävellä ja varmistaakseni, että olin ensin kaikki sukat (ja muut asiat) pois lattiasta, mutta se oli hauskaa! Lukuun ottamatta uuniin vaikutti, ja minun piti pitää kääntää katkaisija loppuun resepti. Niin, ja tämä on ollut meneillään vuoden. Luulen, että päätin matkan varrella, että uunin käyttämisen katkaisijan kääntäminen on normaalia? Todennäköisesti helpompaa kuin uunin kiinnittäminen! Kiitos että kuuntelit.

Ree Drummondin – Pioneer Woman (@thepioneerwomanin) jakama viesti

Vaikka et näe sitä kuvassa, maanläheinen kirjoittaja ja näyttelijä isäntänä jakavat hänen taistelunsa erityisesti yhden keittiökaluston kanssa: hänen uuninsa. Se pysäytti Mid-shoot, joka on ilmeisesti säännöllinen tapahtuma Drummond. Tällä hetkellä hän on tottunut nostamaan katkaisijan, kun hän kokki.

“Tämä on ollut meneillään vuoden,” Drummond kirjoitti. “Luulen, että päätin vain, että uunin käyttämisen katkaisijan kääntäminen on normaalia?”

Seuraavan kerran, kun vahingossa poltat illallista, muista vain, että jopa kuuluisimmilla keittiömestareilla on vaikeuksia keittiössä joskus.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...