Florida ravintola peruutti “Monkey Monday” jälkeen lapsi Got Bit

Luomme tämän tarinan outoilun heti lepakosta – Carrabban italialainen grilli Stuartissa, Floridassa, tarjosi viikoittaista “Monkey Mondays” -tapahtumaa, kun paikallispari toi mukanaan kaksi lemmikkieläinapinsa, kun he söivät patioon, Fox uutiset raportteja. Onko se? Voit syödä italialaista ruokaa apinoiden yrityksessä. Aivan kuin se ei ollut tarpeeksi outoa, tarjous on peruttu, koska yksi moneky on vähän kidan sormi. Millaista aikaa on elossa.

Kahdeksanvuotias poika, Jaxson, kertoi olevansa yrittänyt napata JoJo, apina, pelata. JoJo ei ilmeisesti ollut kiinnostunut pelaamaan Jaxsonin kanssa – yhdeksän kuukauden ikäinen kapusiini puristi pikkupoikaa vaaleanpunainen sormi, Kettu raporttien.

Purenta jätti pienen leikkauksen Jaxsonin kädestä. Hänet otettiin sairaalaan, mutta vapautettiin, kun lääkärit puhdistivat haavan.

Miami Herald kertoo Joseph Ignelzi (Jaxsonin isä) kysyi Mary ja Richard Van Houten (JoJo omistajat), jos Jaxson voisi lemmikki JoJo, joka istui pöydällä syöttötuolilla. Sivuhuomautus: Haluaako kukaan toivoa, että he näkivät apinaa syöttötuolissa ?! Okei, minäkin.

Mary ja Richard varoitti Joosefin varovaisuutta, koska apina oli hyper. Miami Herald toteaa, että Jaxson lemmikki JoJo, ja sitten meni takaisin ja tarttui häntä yrittää pelata. JoJo pelotti ja vähän Jaxsonin sormea.

Mukaan Miami Herald, Florida Fish and Wildlife Conservation Commissionin tutkijat tarkkailivat pariskunnan kotona ja löysivät “JoJo ja neljä muuta lemmikkipomoa: Kalani, Keegan, Elvis ja KJ” asianmukaista ruokaa, vettä, häkejä ja viihdettä. Mary ja Richard mainittiin JoJo: lle, ettei hänellä ollut raivotautirokotusta (josta hän on sittemmin saanut), ja “omistaa eksoottisen lemmikki, joka laulaa jonkun” airut.

JoJo ja jengi epäilevät todennäköisesti italialaisia ​​maanantai-iltojaan, mutta Carrabban johtajan Ramona Cookin tapaus, jossa tapahtuma tapahtui, tunnustettu palvelukoira ja poni ovat edelleen sallittuja. Kyllä, luet oikein. ponit.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, amazon.com