Five Amazing Jack O ‘Lantern -näytöt, jotka sinun pitää nähdä tänä syksynä

kuva

Hudson Valley

Pumpkin-laastarit ovat hauskoja, mutta nämä Jack O ‘Lantern -näytöt pitävät Halloween-juhlaa jopa noin 10 lovessa. Ajattele tuhansia valaistut veistettyjä kurpuja, karnevaalit, veistosasemat ja GIANT-näytöt kurpista, jotka muuttuivat eläimiin, tornit ja paljon muuta. Nämä viisi tapahtumaa kannattaa matkustaa tänä syksynä.

kuva

Hudson Valley
Suuri Jack O ‘Lantern Blaze

Tämä paikka näyttää NUTS. Sijaitsee New Yorkin Hudson Valley, se on suurin kurpitsa näyttö kolmivaltiossa alueella, ja näytöt ovat uskomattomia. Siellä on Headless Horseman, joka on tehty kurpitsasta, täysin toimiva kurpitsa karusellista ja kurpitsa lohikäärmeitä. Voit vierailla tietyillä päivillä syyskuun lopusta marraskuuhun.

kuva

Hohto
GLOW: Jack O ‘Lantern Experience

Näissä kurpitsa ihmemaassa voit katsella ammattilaisia ​​veistä kurpitsaa, vaeltaa jättiläisillä näytöillä, joissa on yli 5 000 kurpitsaa (siellä on jopa kurpitsa maailmanpyörä!), Ja syödä ruokaa ja juomia. Tänä syksynä THE GLOW järjestää tapahtumia Nashville, Washington D.C. ja Philadelphia.

kuva

Mike Pollack, The Rise
Jack O ‘Lanternsin nousu

Jack O ‘Lanterns -puistossa ja Long Islandin ja New York Cityn puutarhassa voit katsella elävää veistämällä mielenosoituksia, katso perheystävällisiä kurpitsia, joissa on merkkejä Frozen, Charlie Brown ja Monsters Inc. -tyyliä. 3D-veistämättömiä kurpitsia ja poimi omasta kurpasta Pumpkin Patch.

kuva

Instagram / @HalloweenNewEngland
Jack-O’-Lantern mahtava

Jos löydät itsesi Providence, Rhode Island välillä 5. lokakuuta ja 5. marraskuuta, sinun täytyy tarkistaa Jack-O’-Lantern Spectacular Roger Williams Park Zoo. Näytöllä on yli 5000 taidokkaasti veistettyjä kurpuja, ja voit saada ylhäältä katsottuna Soaring Eagle Zip Ride.

kuva

Highwood Pumpkin Fest
The Great Highwood Pumpkin Festival

Tämän vuoden Highwood Pumpkin Festivalin tavoitteena on rikkoa Guinnessin maailmanennätys 30, 851 suurimman näyttävän Jack O ‘Lanternsin näytöllä, niin voisitte sanoa, että se on iso juttu. Illinoisin festivaali nostaa rahaa Make-A-Wish-säätiölle, ja siellä on karnevaaliturnauksia ja DIY-kurpitsa-veistosasemia.

Loading...