Dunkin “Donuts muuttaa koko valikon uudelleen Ystävänpäivällä

Dunkin ‘Donuts ei koskaan aio vierailla valikostaan ​​- kausittaiset juomat ja munkkeja tulevat lähes yhtä usein kuin uudet Oreot – mutta viime aikoina he ovat menneet kaikki ulos loma-muutoksilla.

Viime lokakuussa DD päivitti koko valikonsa juhlimaan Halloweenia, ja nyt kaupat saavat saman kohtelun Ystävänpäivällä. Yhdessä kolme uutta donitsi-makua, suosikkeja, kuten Boston Kreme (väliaikaisesti Boston Dream) ja Strawberry Frosted (nyt Pretty in Pink) on nimetty uudestaan ​​V-Day innoitetuilla nimillä.

Monet näistä klassikoista, kuten Pillow Talk Vanilla Creme donut ja Donut Be Jelly donitsi, ovat äskettäin sydämenmuotoisia ja pukeutuneet punaiseen, valkoiseen ja vaaleanpunaiseen huurretta, pilkut ja sprinkles.

kuva

Dunkin donuts

Suklaa ystäville on ilo kuulla, että Dunkin tuo takaisin viime vuoden brownie batter-filled donut. Jos tarvitset kertauskokonaisuutta, Brownie Batter Crumble on täynnä suklaakuorrutusta ja brownie crumbles. Vanilja-voikukka-täytetty vanilja-tryffeli donitsi on uusi tänä vuonna ja tulee peitetty valkoisella jäätymisellä ja suklaa kiharoilla. Molemmat munkit ovat sydämenmuotoisia, luonnollisesti.

kuva

Dunkin donuts

Jotta saat kaksinkertaisen annoksen Valentinen henki, on mansikka-himmeä, sydämen muotoinen baijerilainen creme donitsi nimeltään Cupid’s Choice donitsi, päällä valkoinen ja pinkki sprinkles. Jotkut kaupat vievät sivun Spider Donutista ja myyvät Lovestruck Donutia, joka on koristeltu suklaatauheen nuolella ja päällä Lovestruck Munchinin keskellä mansikka-huurrettua rengasannetta.

kuva

Dunkin donuts

Dunkinin talvikahvi-aromit ovat edelleen kaupoissa, joissa on juhlajafileitä, mukaan lukien Winter White Chocolate Iced Latte ja Buttery Toffee Nut Hot Coffee. Valkoisissa ja vaaleanpunaisissa sprinkleissä peittyvät suklaa lasitetut mousseet ovat myös käytettävissä.

Ystävänpäivä-ostos on kaupoissa, jotka alkavat maanantaina ja pysyvät siellä helmikuun ajan.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...