Dream Job Alert: Williams-Sonoma maksaa sinulle työstäsi kotona

Muista Pajama-päivä peruskoulussa – yksi päivä vuodessa se oli kunnioitettava, jopa seitsemänvuotiaan, saada jonkin verran töitä jammereissasi? No, se on sellainen, mitä joka päivä on, jos pisteet yksi tuhannet uudet työpaikat Williams-Sonoma juuri lähetetty.

Homewares-myymälöiden virkamiehet ilmoittivat vuokraavan noin 3500 kausittaista asiakaspalvelutyötä, ja noin 200 joustavaa työntekijää tuodaan joka viikko lokakuusta puoliväliin. Työ vaatii runsaasti istua tietokoneella – noin 30-50 tuntia viikossa, Williams-Sonoma sanoo – mutta muistuttakaamme: voit tehdä sen pjs: ssä.

Katso tämä viesti Instagramissa

“Työskentely” kotoa. ☕️���� ��: @samsonthedood #Mondayz #outofoffice #itme

Julkaisija, jonka on jakanut Williams Sonoma (@williamssonoma)

On joitain pätevyysvaatimuksia, mutta niitä ei ole vaikea lyödä: Sinulla on oltava pääsy omaan pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen ja nopeaan Internetiin sekä web-kameraan live virtuaaliseen vuorovaikutukseen. Sinun on myös elettävä yhden ja puolen tunnin kuluessa Williams-Sonoman asiakaspalvelukeskuksesta.

Ja nyt perkeille. Sinulle maksetaan kolmen viikon työharjoittelua (palkka on noin 12 dollaria tunnissa), ja saat ison olin alennuksen – 40 prosenttia valikoiduista tavaroista. Etätyöntekijänä sinulla on edelleen kannustimia myymälän työntekijöiltä, ​​kuten työntekijöiden tunnustusta koskevan ohjelman saatavuuteen ja osallistumiseen osallistumiskilpailuihin ja tapahtumiin.

Tällä hetkellä Williams-Sonoma-sivustolla mainostetaan töitä Teksasissa, Georgiassa, Ohiossa, Oklahomassa ja Arizonassa, mutta odottavat lisää tulevan lähivuosina.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, booksamillion.com

Loading...