Disneylandin uusimmassa Pixar-laiturissa

Pixar Pier Parfait

kuva

Chelsea Lupkin

Nodata Monsterit Oy.‘s ehdottomasti ei ole kauhistuttava lumiukko, tämä upea hoito on sitruuna pehmeä palvella swirled sinisellä vadelma jäädytetty slush. Ainoa pelottava asia on, kuinka nopeasti se sulaa – mutta kuka ei rakasta psykedeelisiä välipaloja Insta-syötteessään?

Mistä se löytyy: Suloinen lumiukko himmeä herkkuja

Señor Buzzin Caliente Churro

kuva

Chelsea Lupkin

Oletko koskaan ajatellut, että toivon, että joku sulaa miljoonan punaisen hotsin ja rullata heidät kaikkein herkempien jälkiruokien päälle, jotta voisin syödä sitä kuumassa päivänä? ” Hyviä uutisia! Señor Buzz (of Toy Story 3 fame) on saanut sinut peittämään.

Mistä se löytyy: Señor Buzz Churros

Vihainen koira

kuva

Chelsea Lupkin

Toki voit saada hieman kiusattu koiran, kun käydät Angry Dogs Pixar Pierissa, mutta mitä Anger ajattelisi? Hän olisi kaikki päällä sinä saat, hyvin, vihainen koira, ja ylittää sen vihaisimmat maukkaimmista mausteista.

Mistä se löytyy: Vihainen koira

Chicken Drumstick Box

kuva

Chelsea Lupkin

Jos et ole Disneyn klassisen Giant Smoked Turkey Legin tunnelmassa (josta voit myös tulla tänne), käytä sen sijaan laatikkoa kanajauhoja. He ovat paljon hallittavammat, yhtä hyvin maustetut ja tarpeeksi mehukas, että keisari Zurg olisi vaikuttunut.

Mistä se löytyy: Siipikarjan palatsi

Kuvitteellinen Pal Slushie

kuva

Chelsea Lupkin

Vaikka Bing Bongin karkkiaiset eivät suoriudu pitkospuille, tämä super-makea slushie muodostaa enemmän kuin se. Imaginary Pal on vaaleanpunaista limonadia ja viinirypäleitä Fanta-lohi yhdistettynä ja päällystetty puuvillakakun ja vaahtokarkeakukkaisen kanssa. Se maistuu kuin miljoona rypäleenkasvua ja lapsuutta. Bing Bong olisi ylpeä.

Mistä se löytyy: Bing Bongin Sweet Stuff

Loading...