Disneyland’s Snow White Poison Apple-mukeja ovat Baaaaack

Disneylandissa on niin paljon ihastuttavia kauppoja tässä kuussa, meidän palkkasummamme tuskin pysyvät yllä. Viimeisin juhlava muki, joka saa meidät silmiin, on Snow White Poison Apple Stein, joka Disneyland on tosiasiallisesti myyty viime vuosina.

Se palaa rajoitetusti tänä syksynä, ja Disney Parks -blogin mukaan se on käytettävissä seuraavissa paikoissa:

 • Disneyland Park
 • Disney Kalifornian seikkailupuisto
 • Disneyland-hotelli
 • Disneyn Grand Californian Hotel & Spa
 • Disney’s Paradise Pier -hotelli

  Katso tämä viesti Instagramissa

  Uusi muki-ilmoitus ���� #PoisonAppleStein ����☠️

  CIN: n (@cinkari) yhteinen viesti

  Katso tämä viesti Instagramissa

  Katso mitä @niekon osti tänään täällä @ disneylandissa. Jee! Halusin viime vuonna, mutta menen loppuun niin nopeasti. #halloween #snowwhite #poisonapplestein #disneyland

  Distinct Worldsin jakama viesti (@distinct_worlds)

  Muki toimii kuten stein, joten kun painat kahvan kahvaa, kansi kohoaa ylös. Pelottava muotoilu näyttää kuin noidan kirottua omenaa elokuvasta, ja se on täynnä erilaisia ​​juomia tai välipaloja riippuen siitä, missä se on ostettu. Parasta kaikesta, he ovat hehku-in-the-dark, joten sinä sellainen omistaa kuljettaa se noin tulemaan Halloween-iltana.

  Jos et aio matkustaa Disneylandiin pian, voit saada eräänlaisen copycat-kahvimukavan verkossa. Se ei syty, mutta se on silti hieno. Mitä tulee viralliseen Poison Apple Stein, he todennäköisesti myydä nopeasti, joten tulkaa pian, jos haluat ampua yksi.

  h / t POPSUGAR

  Seuraa Delish on Instagram.

  Lataa Delish sovellus.

  Loading...