Disney’s New Whipped Ananas Eclairs Katso Soooo Hyvä

Niille teistä, jotka rakastavat ananasta sokerimaista makeaa makua, Disneyn Disney’ssa Disney Springsissa on uusi herkku, jonka olet varmasti halunnut kokeilla. Amorette’s Patisserie, myymälä kaikenlaisia ​​herkkuja myy Whipped Ananas eclairs mukaan Disney Food Blog.

$ 6 eclair on täynnä ananasta kermaa, Popsugar toteaa, ja päällään mousse, joka ilmeisesti maistuu kuten Dole Whip (meidän fave)! Disney Food Blog kertoo, että heidän “maku-testaajansa” sopivat, että päällys oli “herkullista” ja maisti juuri kuin jäädytetty ananas pehmeä palvella.

Katso tämä viesti Instagramissa

Mikä tämä on?! Amorette’s Patisserie on Disney Springs on muuttanut rakas Dole Whip osaksi Whipped Pineapple Eclair! Päätä osoitteeseen https://wdwnt.news/18080913 tai napsauta bio-linkkiä nähdäksesi täydellisen arvostelun ��. . . . ��: @wdwnt #disney #disneysprings #amorettespatisserie #dessert #eclair #new #disneygram #disneyworld #wdw #waltdisneyworldresort #treatyoself #disneyfood #foodstagram #instafood #foodie #dailydisney #pineapple

WDW News Today (@wdwnt) jakama viesti

Eklair on päällä valkoisella suklaalla, ja paras osa – pieni, ananasmuotoinen makaron! Rakastat tyylikästä herkkua, Disney!

Popsugar ilmoittaa, että eclair on kausittainen kohde, mutta virallista päättymispäivää ei ole. Amorette on kertonut Popsugar ranskalainen suosikki voi jättää valikon syyskuun loppuun mennessä. Luulen, että on aika matkustaa Disney Worldiin!

Yksi Instagramin käyttäjä sanoo, että jälkiruoka olisi nimeltään Dole Whip eclair, ja se “on yhtä uskomatonta kuin se kuulostaa!”

Katso tämä viesti Instagramissa

Amorette’s Patisserie Disney Springs tarjoaa nyt ananas Whip��Eclairs. Sitä olisi todella kutsuttava Dole whip eclairiksi ja kyllä, se on yhtä uskomatonta kuin se kuulostaa! Disneylandilla voi olla ananaspanta, mutta Walt Disney Worldilla on ananas-eklairi … ja mielestäni se on aika erikoista. #Disneyfood #disneysnacks #eclair #amorettespatisserie #disneysprings #dolewhip #pineapple #waltdisneyworld #disneyfoodie #disneysnacktime #disneydining #disneydiningplan #pineappleeclair #disneyblogger #disneyfoodblog #disneyparks #instadisney #disneygram #disneytreats #disneytravel #disneytravels #disneymagic #disneyismylife #eataroundtheworld #dolewhips #dolewhip #adventureland #tropicalfood #disneydessert #disneydesserts #disneyfun

Fastpass Shopping -palvelun jakama viesti (@fastpass_shopping)

No, olen ehdottomasti rakastanut ananasta maustettuja mitään, joten eclair on eräänlainen unelma jälkiruoka minulle. Pieni ananas makaroni tekee täydellisestä, oh-so-classy, ​​viimeistely touch.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, indigo.ca

Loading...