Dairy Queenin uusi Blizzard on täynnä Reese’s Cupien ja Reese’s Pieces

Tämä saattaa olla vain Reesen kesä. Vielä pitkän valmistusajan jälkeen Reese’s Outrageous-baarit pääsivät vihdoin myymälöihin toukokuussa – Hershey ilmoitti ensimmäisen kerran uudesta karamistansa lokakuussa 2017. Ja siitä lähtien ne ovat sekoittaneet ja sekoittuneet useisiin muitakin jälkiruokia, koska sinulla ei koskaan ole tarpeeksi PB ja suklaata.

Krispy Kremen hämmästyttävän donutuksen jälkeen tulee Dairy Queenin Reese’s Outrageous Blizzard. Jäätelöä houkuttelevat Reese’s Peanut Butter Cups, Reese’s Pieces, maapähkinävoita ja karamelli kastiketta vaniljan pehmeä palvella. Kuten kaikki DQ-pilvet, voit tilata sen pienellä, pienellä, keskisuurella tai suurella koolla.

kuva

Dairy Queen

Rajoitettu jälkiruoka on myymälöissä nyt yhdessä muiden DQ: n kesävalikon kanssa, johon kuuluu S’mores (SO hyvä, sinulla on oltava yksi kun he ovat täällä), Summer Berry Cheesecake ja Cotton Candy Blizzards.

Katso tämä viesti Instagramissa

Olen uusi @Reeses Outrageous BLIZZARD Treat ja sanat eivät tee minua oikeutta. Joten pään DQ: nne ja maistaa itseäsi. Vakavasti lopeta tämä lukeminen ja mene.

Dairy Queen (@dairyqueen) jakama viesti


kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, amazon.com

Loading...