Cracker Barrel on tulossa Fried Chicken Bowls

Unohda mitä olet kuullut trendikkäistä jyrykiloista – heitto-all-in-there -ruokailu, joka on syönyt lounaalle, saa eteläisen makeover tämän kuukauden aikana Cracker Barrel.

Ravintola avaa kolme Southern Bowl -tapahtumaa 19. maaliskuuta, eikä kelloa ole näkyvissä. Sen sijaan nämä kulhot käyttävät klassisia alaslisäaineita, kuten hiutaleita, paistettua kanaa ja pimentojuustoa. Kuten minkä tahansa uuden tuotteen lanseerauksen yhteydessä, kymmeniä yhdistelmiä testattiin ennen kuin päätettiin kolmesta, kulinaaristen ja valikkosääntöjen varapresidentti Cammie Spillyards-Schaefer kertoi Delishille ja Fried Chicken Benedict Bowl oli suosikin suosikki.

Benedictin perinteisten munien pelaaminen paistettua kanahtaa aletaan jakaa kirnupiimä keksiä englantilaisen muffinsin sijasta ja lisää kahta helppoa munaa, rapeaa paistettua kanaa ja pimentojuustokastiketta. Niin, ja se on tarjoiltua pippurilla ja punaisella iholla. Juustokastike on uusi Cracker Barrel, ja Spillyards-Schaefer sanoo rikas, kermainen kastike on yksi hänen suosikki asioita valikossa.

Siellä on myös Ham ja Maple Bacon Bowl, joka sekoittaa kinkkua ja pekonia makealla vaahteralla sipulihillolla, pippurilla ja punaisella haudalla, munakokkelilla ja juustolla. Ilmeisesti se on tarjolla keksejä, voita ja säilyy myös.

kuva

Kohteliaisuus Cracker Barrel

Kolmas ja viimeinen uusi kulhoon kuuluu kaksi eteläistä niittiä: vihreät tomaatit ja hiekkakakut, joista molemmat ovat myös uusia lisäyksiä Cracker Barrel -valikkoon. Makkara, Grits Kakut ja vihreä tomaatti Gravy Bowl kerää munia, juustoa, makkaraa, paistettua pimentojuustohartsia ja vihreää tomaattikastiketta. Jos jotain voisi tehdä pohjoisen pään Mason-Dixon -linjan eteläpuolella ASAP, se on tämä yhdistelmä.

kuva

Kohteliaisuus Cracker Barrel

Luultavasti ei tarvitse matkustaa kauas näistä, vaikka. Eteläiset kulhot ovat saatavilla Cracker Barrel -paikoilla 19.3.-6.5., Ja ne maksavat kukin 8,99 dollaria. Jos lähdet huhtikuun 9. päivän jälkeen, voit myös tilata Cracker Barrelin uudesta kahviradasta, joka sisältää maustetut maitotuotteet ja mochat (he ovat perinteisesti myyneet vain tavallista kahvia!).

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...