Chrissy ja John antoivat Kris Jennerin Champagne-myyntiautomaatin

Mitä saat Kris-hirvittävältä Jenneriltä, ​​joka on 380 miljoonan dollarin valtakunnan haltija, joka on tupaantuottava lahja? Luonnollisesti valmistettu mittatilaustyönä oleva Moët & Chandon-samppanjaautomaatti. Jenniferin ja hänen aviomiehensä Mike Rosenthalin kaltaisten erittäin mukavien ystävien Chrissy Teigenin, John Legendin, Jenner on nyt ylpeä omistajansa kaiken mustan myyntiautomaatista, joka täyttää lähes $ 5,000 arvoisen mini Moët Imperial Brut -pullot. Ja rajoittamaton varmuuskopio, koska tietysti.

Katso tämä viesti Instagramissa

Umm kiitos @chrissyteigen @johnlegend @jenatkinhair @mrmikerosenthal … Kun trukki näkyy talossani maanantaiaamuna Champagne-automaatilla ja rajoittamattomalla tarjonnalla @moetusa @moetchandon Samppanjaa olen hyppäämällä iloa! En aio valehdella hieman humalaksi. Rakastan sinua kiitoksia kauniista ystäväni #ilovechampagne #ilovemyfriends #blessed #luckygirl

Kris Jennerin (@krisjenner) yhteinen viesti

Rajoitettu painokone – Yhdysvalloissa on vain 16, ja vain neljä yksityisessä kodissa – saapui eilen Jennerin uuden Hidden Hills -kotin edustalla. Jenner lähetti tarinan Instagramille kiittää kahdesta pariskunnasta lahjansa. Kun hän näyttää autosta tulevan unelmoivan koneen, kuulet hänen sanovan: “Oi jumalani, Moët & Chandon on paras. Chrissy ja John, Jen ja Mike, te olette todella mahtavia.”

kuva

Instagram / @KrisJenner

Brändin mukaan kaikki tilaustyöt täytyy hyväksyä suoraan Moët Hennessyiltä. Jenner, Kardashian-Jenner-juhlien juhla-ikäinen elämä, ei hukannut aikaa, joka juhli hämmästyttävää lahjaa – hänen kuvauksensa mukaan, “Minä hyppäsin ilosta, ja en aio valehdella hieman humalaksi. sinä kauniit ystäväni. ” Vain yksi syy haluamme osallistua Kardashian perheen illalliseen.

Seuraa Delish on Instagram.