Chipotle on lopulta käynnistämässä jakelupalvelua, ja saat ilmaisen toimituksen

Chipotle-harrastajia, rukouksillesi on vastattu. Alkaen 27. elokuuta voit saada suosikki burrito, kulho tai tacos toimitetaan suoraan kotiovellesi. Tex-Mex-ravintola yhteistyössä DoorDashin kanssa lisäsi toimitusvaihtoehdon viralliselle Chipotle-sivustolle ja app.

“Fanit ovat jo pitkään pyytäneet Chipotle-toimitusta, ja osana sitoutumistamme, jonka avulla asiakkaamme voivat saada herkullisen ruuan, jota he rakastavat, milloin ja missä he haluavat, ajaessamme omaa Delivery-palvelua DoorDash kuten viimeinen mailanviennin kumppani “, Curt Garner, Chipotlen johtava digitaalinen ja tiedotusjohtaja, sanoi lehdistötiedotteessa.

kuva

chipotle

Uuden tarjouksen juhlaan Chipotle tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen yli 10 dollarin tilauksille 12.9. Mennessä. Tarkastele tätä virallista tekosyyttänne ylimääräiseen guac-mainontaan. Huomaa, DoorDash ei tarjoa suihkulähteitä, joten juomavaihtoehtoja ovat pullotettu vesi ja Izze-juomat (ainakin New Yorkin alueella). Palvelu on nyt käynnissä kaikilla 70 markkinoilla yli 1800 Chipotle-ravintolassa.


kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, barnesandnoble.com