Chipotle antoi Cardi B rajoittamattoman pelimerkin ja Guac for Life

UPDATE: 23. heinäkuuta 2018 klo 16:37.

Chipotle lopulta hymyili ja lähetti meille sähköpostia selittämään, miksi he lahjoittivat Cardi B. “Kun kuulimme ensin Cardi B: n sanoitukset Dinero: sta vain siitä, että sirut, gauc ja queso, se ilmeisesti resonoi! parasta vihreää ympärillä, joten ajattelimme, että olisi hauskaa täyttää pelikaanikotelo ilmaisilla siruilla ja guakkikorteilla, jotta hänet olisivat hyvin kauan. ”

ALKUPERÄINEN POST: 23. heinäkuuta 2018 klo 15.11.

Kuvittele, että voisit käydä Chipotle’ssa ja antaa heille pienen valkoisen kortin, joka sanoo: “Yksi ilmaiset sirut ja guac”. Kuvittele nyt, että sinulla on KAIKKI PYYNTÖ, joka on täynnä niitä maagisia pieniä kortteja. Cardi B äskettäin teki Chipotle-rakastajan unelma lahjan: elinikäinen tarjonta sirut ja guac ketjusta. Cardi B voi olla ylimääräinen, mutta hänen guac koskaan uudelleen.

Rapper lähetti videon Instagram-tarinastaan, jossa hän piti pinoa “One free chips & guac” -korteista kirjoittamalla: “Minulla on koko eliniän tarjonta siruja ja guacamolea Chipotleista!” Kortit saivat valkoisen salkun, jossa on Chipotle-logo painettu sisältä Cardi-sanoman yläpuolelle: “Kuulemme sinut Cardi B. Tässä on kaikki pelimerkit, guac ja queso, arvokkain dinero.”

Chipotle-sanoma on seikkailu jakeesta, jonka Cardi nappasi “Dinero”, jonka Jennifer Lopez ja DJ Khaled. Cardi sanoo, “Haluan vain rahani, sirut, guac ja queso”. Kysy ja saat, Cardi.

Emme ole nähneet Chipotlen virallista sanaa parhaimman salkun takana olevista syistä. Cardilla oli juuri hänen ensimmäinen vauva Migosin rapper Offsetin kanssa, joten ehkä se on syy juhlaan.

Cardin fanit viittasivat Twitteriin kommentoimaan uutta rajoittamatonta tarjontaa.

Postimedit, jakelupalvelu, tweeted Cardi “ilmainen burrito toimitus elämän.”

Jotkut ehdottivat, että hän jakaa vaurauden ja antaa hänelle kuponkeja niille, jotka ovat vähemmän onnekkaita.

Meidän on vain odotettava ja katsottava, kuinka Cardi käyttää elinikäistä tarjontaansa (ja jos hän jakaa sen). Sillä välin, Chipotle, jos haluat päästä eroon kaikista näistä kupongeista, en ole mielessä ottaa ne pois kädestäsi!

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, indigo.ca

Loading...