Chili’s myy 3,13 dollaria Margaritas juhlistaa sen syntymäpäivää

Joka maaliskuussa, ChiliHeads, kun Chilin työntekijöitä kutsutaan, juhlia toinen vuosi vauvan selkänojan menestys Dallasissa. Ensimmäistä kertaa ravintolan 43. syntymäpäivän kunniaksi vieraat voivat päästä mukaan hauskanpitoon. Ja tilaisuuden kunniaksi tarjoillaan halpoja helmiäisiä margariitteja.

13. maaliskuuta Chilin virallinen syntymäpäivä, ravintola tarjoaa parhaiten myyvän cocktailinsa 3,13 dollaria. Presidentti Margarita on ollut osuma, koska se lisättiin valikkoon 90-luvun puolivälissä. Ravintolan huipputason reunus tehdään Sauza Conmemorativo Tequilalla, Patrón Citrónge Premium Orange Liqueurilla ja Presidente Brandy: llä sekä Chili’s margarita-resepteissä käytetty makea ja hapan yhdistelmä.

Chili saa tämän osuman drinkin vakavasti. Vine Pairin mukaan juomaa ravistetaan 25 kertaa, kun taas tarjoilijat kulkevat sen pöydälle. Kolme unssia kaadetaan lasille, ja jäljellä kaksi unssia pysyy pöydällä, jotta voit nauttia. Älä vain saa kaikkia Pam Beasleya ja pyyhi muiden asiakkaiden juomia, tai et ehkä voi nauttia ensi vuoden juhlista.

Katso tämä viesti Instagramissa

#presidentemargarita lounaalle #relaxing #chillingout #needtorelax # medoingme # chilis��

Kelly Loweryn (@kellzproductions) jakama viesti

Margarita-erikoisuus tarjotaan vain 13. päivänä, joka on sopiva tiistai (Taco Tuesday) ja halvat margits tekevät hyvän puolivälin hoitoon). Se on käytettävissä koko päivän, joten voit hyödyntää happy hour -tarjouksia, jos aika sopii. Noin 3 ja 7 p., Alkupaloja kuten guac, siivet ja paistettua suolakurkkua ovat käytettävissä muutaman dollarin.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Chili’s julkisesti juhlistaa syntymäpäiväänsä, mutta ravintola aikoo tehdä 13. maaliskuuta vuosittaisen juhlan.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...