Chef Cat Cora avaa ylös seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Hollywoodissa kuin yleensä elämässä on kiusaus vain näyttää maailmalle korostuskelaasi – resepti, joka sai ihmiset lamaannuttamaan sekunneille, hetken, jolloin hyppää-aloitti urasi, ilo pitää vastasyntyneesi ensimmäistä kertaa. Cat Cora keskustelee kaikista näistä asioista tulevassa muistelmassaan, Keittäminen niin nopeasti kuin minä (15. syyskuuta), mutta hän myös käyttää kirjaa rohkeasti keskustelemaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka on muuttanut ikuisesti elämänsä.

Joka kesä, Cora perheen ajaa viisi tuntia koko Pohjois-Louisianan viettää viikon perheen ystävien talossa lähellä Texarkana. Hän oli vain 6 vuotta vanha, kun hänen väärinkäyttäjänsä, ystävien 15-vuotiaan poika, alkoi ensin taputtaa ja nautiskella häntä, ja “kaikki muu on liian kamalaa sanoen sanoen jopa kaikki nämä vuodet myöhemmin, ” hän kirjoittaa. Hän viittaa väärinkäyttäjäänsä AH: ksi, “Asshole”, koska hän on liian tuskallinen ajatella hänen nimeään. Väärinkäytökset jatkuivat vuosien ajan, kunnes Cora oli noin 10 tai 11, lopulta kun hänen isänsä käveli vessaan ja näki, että AH-nyt 19 tai 20-oli kulkenut hänet suihkussa ja unzipped housunsa.

Hän odotti isänsä voittavan “elävät sh * t pois hänestä”, mutta hän kääntyi ja lähti ulos kylpyhuoneesta jättäen heidät yksin, Cora kirjoittaa. “Tiesin välittömästi ja intuitiivisesti, että vaikka isäni oli rikkonut sydämeni olemalla suojelemassa minua, se oli ohi, AH oli selvitetty.”

Cora ei kertonut vanhemmilleen, mitä tapahtui, koska AH vakuutti hänelle, että hänen vanhempansa eivät enää rakastaisi häntä, jos hän toi mukanaan. Väärinkäyttäjät usein turvautuvat uhkailuun ja pelotteluun lapsen häpeäksi pysyäkseen hiljaa Rape, Abuse and Incest National Network (RAINN) mukaan..

Väärinkäyttö päättyi sinä päivänä, mutta Cora on elänyt traumalla, joka siitä aiheutui.

Vuosia myöhemmin Cora sanoo, että hän ajatteli isänsä inhoa, kuten AH oli kertonut hänelle; se oli vasta vuosikymmeniä myöhemmin, kun hänen isänsä pyysi anteeksi, selittämällä, että hän ei pystynyt käsittelemään mitä hän oli nähnyt ja että hän halusi suojellakseen häntä paremmin, että hän voisi lopulta alkaa parantua.

Niin kivuttomasti kuin tämä tarina on ollut, jotta Cora paljastaa, ja jakaa sen, hän auttaa keksiä keskustelua siitä, mitä vanhemmat voivat tehdä lastensa suojelemiseksi – ja kuinka uhrit voivat löytää tukea ja paranemista. Noin kuudesta pojasta ja yhdestä neljästä tytöstä seksuaalisesti hyväksikäytetään ennen 18-vuotiaita Yhdysvaltain oikeusministeriön mukaan. Useimmissa tapauksissa – 93 prosenttia – uhri tuntee hänen hyökkääjänsä, kuten Cora teki.

“En suostu antamaan AH: lle minkäänlaista luottoa elämässäni olevista hyvistä asioista”, hän kirjoittaa. “Mutta yksi niistä syistä, että voin olla peloton, työskennellä kovasti ja pysyä päättäväisinä viikkoina, kuukausina ja vuosina, on kieltäytyminen tekemästä häpeästä ja syyllisyydestä”.

Kokki Cat Cora Discusses Childhood Sexual Abuse

Michael N. Todaro

Yksi tärkeimmistä asioista, joita vanhempi voi tehdä, on opettaa lapsilleen fyysisiä rajoja, joten he tietävät, että kenelläkään ei ole oikeutta koskettaa niitä sopimattomasti tai tehdä heistä epämukavaksi ja varmista, että he tietävät, että heidän äänensä kuullaan ja otetaan vakavasti, RAINNin mukaan. Järjestö suosittelee, että lapset muistuttavat säännöllisesti, ettei heillä ole vaikeuksia puhua sinulle, vaikka he tarvitsisivat sanoa.

Jos sinulla on kysymyksiä seksuaalisesta pahoinpitelystä, voit soittaa National Sexual Assault Hotline: iin 1-800-HOPE: lla tai keskustella verkossa koulutetun ammattihenkilön kanssa osoitteessa online.rainn.org.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...