Carvel ja Cinnabon alkavat toimittaa tällä viikolla

Sinun ei virallisesti tarvitse koskaan päästä sohvalta jälleen: tällä viikolla Focus-brändit, Carvelin, Cinnabonin ja Auntie Anne’s Pretzelsin toimittajat ilmoittivat toteuttavansa ensi viikolla aloittavan jakelupalvelun. Aivan ajoissa Pumpkin Spice Cinnabon Rollsille.

Cinnabon ja Carvel, kuten muutkin tavaramerkit, jotka ovat päättäneet toimittaa tänä kesänä – kuten Taco Bell, 7-Eleven ja jopa McDonald’s – ovat yhdessä Kaliforniassa toimivan jakelusovittimen kanssa, joka tuo palvelua 34 paikkakunnalle suurkaupungeissa. maan yli. Onnekkaita alueita ovat New York; Dallas; Austin, TX; Los Angeles; San Francisco; ja Portland, OR.

Paras osa: Ei ole minimi toimitusta varten, joten voit täysin määrätä, että yksittäinen kaneli pulla olet kaipaa. Mutta on kiinni siitä: riippumatta tilauksen koosta, ylimääräinen toimitusmaksu Postimates soveltaa, alkaen $ 5.

kuva

Flickr / gr1fter mieltymys

Vaikka ilmoitus lupaa saapua alle tunnissa, mietin, kuinka pitkälle Carvelin – tai sen kuuluisien jäätelökakkujen – pyörteinen kartio todellakin tekee sen ennen kuin se muuttuu surulliseksi jäätelövalikoimaksi. Ja vaikka se onnistuu pysymään viileänä, mikä merkitsee ihmiskunnalle? Tuleeko tulevaisuutemme näyttämöltä Wall-E?

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...