Carmel M & M joutuu lopulta lyö polkuja ensi vuonna

Suklaa ja karamelli ovat melko täydellinen makuyhdistelmä. (Pahoittelen suklaata ja maapähkinävoita, mutta menen sinne.) Joten on täysin järkevää, että M & M on tulossa karamellilajikkeella, joka osuu hyllyille toukokuussa 2017. Mutta mikä kesti niin kauan?

Karamelli M&M

Mars

CNNMoneyn mukaan se on monimutkaista. Prosessi kesti vuosien ajan täydelliseksi, koska “Linssi” sisälsi jokaisen M & M: n karkkia ei koskaan ollut täynnä niin pehmeää keskustaa. Insinöörien oli selvitettävä, kuinka pitää suklaata oikeaan sakeuteen, jotta se ei sulaisi tai romaisisi. Mars, M & M: n emoyhtiö, jopa vietti miljoonia uudelle tehtaalle Topeka, KS: lle karamellikakut. Kyseinen prosessi vie aikaa, minkä vuoksi karkit eivät tule myyntiin vasta keväällä.

M & M: n, joka kääntyi tänä vuonna 75-vuotiaana, sanoo olevansa yksi suurimmista käynnistäjistä historiassaan. Karamelli on pysyvä lisä M & M: n kokoonpanoon, ei rajoitettuun painokseen. Karkit ovat hiukan suurempia kuin alkuperäinen maitosuklaajikkeet ja niiden pehmeä ja karkea koostumus kovan karkkikuoren sisällä. Rakastatte näitä, mutta hammaslääkäri ei ole liian tyytyväinen heihin.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...