Caffeinated Kahvikassit ovat täällä säästämään aamuasi

Jos aamurutiini sisältää tarttumalla kupillisen kahvin ja tekemällä hullun viivan toimimaan, et ole yksin. USA: n skip-aamiaisen hämmästyttävä 31 miljoonaa ihmistä, joka on pidetty päivän tärkeimpänä ateriana ikuisesti. Mutta nyt Einstein Bros. Bagelsin suunnittelijoiden ansiosta voit juoda kahvia ja syödä sitä.

Epäilemättä brändin eniten nerokasta luomista, Espresso Buzz Bagel ei vain maistua kahvia vaan se on myös ruiskutettu 32 milligrammaa kofeiinia. Tämä tarkoittaa sitä, että kolme näistä vauvoista ottaisi teille saman potkun kuin java-kupin, mutta jos haluat vähentää kahvin riippuvuutta, tämä voisi olla melko älykäs vaihtoehto.

Ainoa yksityiskohta, jonka olemme epäilyttäneet, on käsitys siitä, että tämä muuttuisi aamiaisekoitukseksi. Anteeksi, mutta en halua pekonia ja munia kahveistani. Anna minulle kermajuustoa tai anna kuolema! Jos olet yhtä huolestunut kuin voimme kokeilla yhtä näistä pahoista pojista, etsi lähimmän sijainnin brändin verkkosivustolla. Sillä välin, syödä tavallinen ol ‘kupillinen joe.

Katso tämä viesti Instagramissa

Kiitos uusista Boosted Bagels – #EspressoBuzzBagel, #CherryChiaBagel ja #SavoryParmBagel! Jam-täynnä makua ja hyötyjä, nämä Boosted Bagels ovat uskomattoman herkullisia ja ylittävät keskimääräisen aamiaisen yläpuolella.

Einstein Bros Bagelsin (@einsteinbros) yhteinen viesti

Seuraa Delish on Instagram.