CA-ravintola ei anna lapsia tekemään kovia meluja ja ihmisiä suuttuu

Montereyssä, CA: ssa on tiukka politiikka lasten osalta: jos he ovat ääneen, heitä pyydetään lähtemään. Vaikka sääntö on ollut käytössä jo vuosia, Yelpille lähetetyt viimeisimmät kuvat ovat aiheuttaneet ravintoloitsijoiden ja vanhempien äänekkäitä mielipiteitä.

Ravintolan omistaja Chris Shake kertoi KTVU: lle, että lähes 70-vuotias ravintola on tunnettu hiljaisesta ruokailukokemuksestaan, mikä ilmeisesti on tukenut politiikkaa. “Meillä on monia perheitä, jotka ruokailevat kanssamme lasten kanssa, jotka ovat hyvin käyttäytyneitä ja ymmärtävät politiikkamme suhteessa muihin ruokailijoihin”, hän sanoi. Monet negatiivisista Yelp-asiantuntijoista, hän sanoo, tulevat ihmisiltä, ​​jotka ovat syyllistyneet merkkiin, eivätkä ravintolan syöneet ihmiset.

Mutta joidenkin vanhempien kohdalla merkki on varoittava tulla kokonaan. Facebook-ryhmässä Bay Area, CA-äidit, yksi nainen kirjoitti: “En ole koskaan nähnyt tätä aiemmin, peruutan varaukseni ravintolassa nähtyään tämän kuvan Yelpistä.” Hän kiisti erityisesti sanamuodon, kertoi KTVU: lle, että “vain aikuiset” saisivat viestin.

Muut ovat mukana ajatuksessa sanoen, että rattaiden vapaa, hiljainen ilmapiiri kuulostaa mukavalta. Yksi käyttäjä kirjoitti: “En todellakaan ymmärrä, miksi vanhemmat eivät vain vie lapsia McDonald’ssa tai Chuck-E-Cheese -ruokaan, jossa he voisivat huutaa kaikkea mitä he haluavat.”

Riippumatta julkisesta mielipiteestä, ei näytä, että vanha kalastajan luola muuttaa politiikkaansa pian.

Seuraa Delish on Instagram.