Burger King rullasi pakattua pekoni-hampurilaista – ja päivitti sen ikonisen kruunun vastaavasti

Burger King ja Budweiser ovat käytännössä Amerikan etuja. (Tottakai, ei oikeastaan, mutta muistatko aikaa, jolloin he eivät olleet mukana?) Tänä kesänä he ovat kauhistuneita ja täysin väsyneitä, ei ainoastaan ​​ylivalottuneen uuden valikkokohteen, arvoinen päivitys Burger Kingin kruunuun. Kumppanuuden paljastamiseksi Burger King uudisti Budweiserin klassisen “Whassup” -mainon.

Mutta takaisin ruokaan: Burger King ajaa amerikkalaista Brewhouse King Sandwichia, joka on täynnä kahta naudanlihaa, jotka on päällystetty paksulla leikattu savustettua pekonia, rapeaa sipulia, tavernakastiketta, amerikkalaista juustoa ja majoneesiaa seesaminsiemeniä. Run ei kävele: 6.19 dollaria hampurilainen on jo osallistuvissa ravintoloissa vain rajoitetun ajan.

kuva

Burger King

Mitä uutta kruunu, he kutsuvat sitä “Freedom Crown”, ja se voi pitää sekä American Brewhouse King Sandwich ja Budweiser oluen. Jos olet 21-vuotias, tämä on luultavasti yksi niistä valokuvista, joita haluat myöhemmin myöhemmin kesällä, koska tämä on hilpeä.

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, 30 dollaria, indiebound.org