Buffalo Wild Wings myy kullanpalkkaisia ​​siipiä tällä kuussa

Buffalo Wild Wingsin tagline on “Wings, Olut, Urheilu”. joten ei ole yllätys, että he pyrkivät vetämään väkijoukkoon olympialaisten aikana. Vaikka heillä oli jo kymmeniä taulu-tv-levyjä, he eivät pysäyttäneet heitä luomasta rajoitetun version Instagrammable-lautasanturia tapahtumalle.

Koko helmikuun aikana (kun tavarat ovat viime aikoina) asiakkaat voivat mennä kultaan ja lisätä kultaisia ​​kimalluksia B-Dubsin siipien järjestykseen vain pyytämällä tarjoilijaa tai “tarjoilijasta” siipiensa kasvamista.

Katso tämä viesti Instagramissa

#Buffalowildwingsissa ihana uusi #manager Sandee #hinnannut #boneless kanssa #ediblegold #greatservice

Tommydin (@ irishmn89) jakama viesti

Valitettavasti, toisin kuin Compartesin kullanvärinen jäätynyt kuuma suklaa tai tämä hullu donitsi, nukkeja ei ole tehty todellisesta kulta. Sisustus on todella mauton sokeriruokinta, joka on lisätty siipien päälle, kun he ovat keitettyjä ja kastettu. Näin Buffalo Wild Wingsin tärkein vetovoima – 21 allekirjoituskastiketta, joista voit valita – ei vaikuta. Myös bling on vapaa, joten todellinen kulta olisi paljon kysyttävää.

“Wing Bling” on saatavana vain ravintoloissa ja sitä voidaan lisätä luutonta tai perinteistä siipiä. Vaikka talviolympialaiset virallisesti aloittavat tänä iltana, ihmiset ovat jo lähettäneet kuvia heidän pörröidyistä siivistä ja he aiheuttavat meille nälkää.

Katso tämä viesti Instagramissa

#lunch #myytyjä #youjustneverknow #alwaysanadventure #itakeabuttloadofpictures #irontonbdubs

Toimi, jonka toimii actingdad (@actingdad)

Vaikka Arby’s hiljattain osti Buffalo Wild Wingsin, älä odota, että kultahiutaleet liha-hikeä aiheuttavista voileipistä ovat pian saatavilla; urheilupalkki on edelleen toiminut itsenäisenä brändinä.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...