Ben & Jerryn uudet pintti on päällystetty paksulla kerroksella

Ben & Jerry’s on tappanut sen tänä vuonna uudella toimitusmahdollisuudella, nerokasviipaleilla ja niin monilla vegaanisilla vaihtoehdoilla. Lampun yli he ovat työskennelleet toista uutta jäätelöä käsittelevää konseptia, joka haluaa varata lipun Lontoon ASAP: lle.

“Päällä” jäätelömaaleilla on kerros lusikallinen suklaa tai valkosuklainen fondantti päälle. Toistaiseksi ne tulevat suolattu karamelli brownie, mansikka swirled ja suklaakaramel cookie taikina (!!!).

Strawberry Swirl kuulostaa erityisen hämmästyttävältä: mansikka- ja marshmallow-kastikkeita, rapeita murokeksien evästekappaleita, maitokakkuja ja valkosuklaista kerrosta.

Katso tämä viesti Instagramissa

Kuka sanoo sinun täytyy valita vain yksi? #Topped

Ben & Jerry’s UKin (@benandjerrysuk) jakama viesti

Päällystetyt pintat näyttävät kilpailevan Haagan-Dazsin Trio-linjaa, joka kertoo eri jäätelömakeista rapeaa belgialaista suklaata.

Jos Ben & Jerryn ydinmakujen käyttöönotto on merkkinä – kaksi vuotta ennen tulevia valtioita, Brand Eating -raportteja – päällystetyt pinnat tulevat todennäköisesti matkustamaan Yhdysvaltoihin lopulta, vaikka meidän on ehkä odotettava jonkin aikaa. Sillä välin kuohkaa nämä kuvat Ben & Jerry’s U.K: sta.

Katso tämä viesti Instagramissa

Ylös, kuka tahansa?

Ben & Jerry’s UKin (@benandjerrysuk) jakama viesti

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.