Ben & Jerryn nyt toimittaa, joten sinun ei tarvitse enää lähteä talosta

Päivien kuluttua Breyers ilmoitti, että se otti kaloreita pois jäätelöstä, käynnistämässä Halo Top-esque, low-cal pintarivi, Ben & Jerry’s on päinvastainen lähestymistapa: Älä kuluta kaloreita menossa kauppaan, vauva, Tuokaan hyvät jutut suoraan sinuun.

Okei, joten he eivät ilmoittaneet sitä melko sanoin, mutta Vermont-pohjainen kermavaunus antaa nyt ihmisille tilauksen pintansa suoraan niiden viralliselta sivustolta (store.benjerry.com) ja toimittaa ne suoraan kotiinsa. Kauppa myy 39 klassista pintomaataa, kuten Stephen Colbertin Americone Dream, Cherry Garcia ja Half Baked sekä seitsemän makua sen ei-maitotuotteesta ja neljä makuista jäädytettyä jogurttia. Voit myös tilata uuden Pint Slices -ruudun, joka on suurempi kuin kämmenten kokoinen jäätelölautanen, joka on upotettu suklaakuoreen, joka sopii kaikille, joiden ruokakauppaan on vähän aikaa.

Siellä voit myös noutaa jonkin Ben & Jerryn muusta swagista, kuten tie-väriaineista, “I Like to Spoon” -teestä tai jäätelönlukusta, pitämään ahneita kämppäkaverit kaivamasta omaan laskuun.

kuva

Ben & Jerryn

Klassisten makujen ja Fro-Yon sellut myyvät 6,99 dollaria kukin – mikä todennäköisesti on enemmän kuin maksat lähimmässä supermarketissa – mutta kuten kaikessa elämässä, on merkintä mukavuussyistä. Normaali toimituskulutus maksaa kiinteän 19 dollarin, vaikka saatat sen yöpymään viileälle 50 dollaria. Tiedät, jos olet Veruca Saltin laziest inkarnaatio ja haluat vain sen nyt … mutta ei riittänyt lyödä Walmartia.

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...