Aldin Beach-valmis viinilasit maksoivat vähemmän kuin myymälän palkittu viina

Näyttää siltä, ​​että joka viikko Aldi voittaa palkinnon juomistaan. Viski, samppanja ja rosé – pullot ovat kaikki saaneet maailman tunnetuimmista juomista sananlaskun kullan tähdet. Mutta koska ei ole kilpailua maailman parhaimmalle viinilasille, sallikaa meidät perehtymään nerokkaista, joita me vain löysimme. – Tiedäthän vastaus – Aldi!

Nämä Crofton-kelluvat viinilasit ovat todella hiekkakiviä – mikä on selvästi parempi asia kuin mudan liima. Sen sijaan pyöreän, tasainen pohja, että useimmat viinilasit ovat, nämä lopettavat tylsää pistettä, joka voidaan upottaa useimpien ranta-alueet tarpeeksi wiggling. Bonus: He float, kun laitat heidät veteen.

kuva

Aldi

Lasit tulevat turkoosi, valkoiset ja kirkkaat sävyt, ja kummankin varret kierrätetään pyöreillä sipuleilla, jotka toimivat stabilisaattoreina heti, kun ne ovat sammuneet hiekalla. Kulhoissa on 13,5 unssin kapasiteettia – se on noin puoli pulloa – joten voit keskittyä enemmän roskasiin lukea, että kaatavat täytteet.

Paras uutinen – pelastettu viimeiseksi tietenkin – ne ovat myynnissä tänään vain 2 dollaria pop. Toisin sanoen: Voit saada joukon miehistölle ja viettää vielä vähemmän kuin Aldiin erittäin halvalla viinillä.

Luulen, että olemme täällä.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, 30 dollaria; barnesandnoble.com

Loading...