Älä tee tätä Giada De Laurentiis Resepti, ellei olet valmis ratkaisemaan

Tässä vaiheessa Giada De Laurentiis ei ole vaiheittainen, kun kaikki vieraat törmäävät hänen puoleensa, käsivarret, jotka ovat valmiita suutelemaan poskia. Tai kun he kertovat hänelle, että yksi hänen resepteistään otti pari seuraavalle tasolle (“pyhä avioliitto”). Itse asiassa, kun hän päsee joka vuosi South Beach Wine & Food -festivaaliin, se on yksi niistä asioista, joita hän odottaa eniten.

“Paljon meistä [kokit] elää kuplassa, ja on hienoa päästä ulos ja katsella fanit”, hän sanoi, kun hän isännöi pastaa ja viiniä puolue nimeltä Italian Bites On The Beach torstai-iltana. “Erityisimpiin tapaamisiin ovat ne, joissa miehet ja naiset sanovat minulle:” Tein aterian ja mieheni tai poikaystäväni ehdotti minulle ja nyt olemme naimisissa. “”

On olemassa tiettyjä reseptejä, jotka ihmiset kutsuvat joka kerta, kun he ovat Seal The Deal aterian, jota he tekevät ennen kysymyksen avaamista – pomodoro, ravioli, lasagna – mutta tuona yönä hänellä oli yksi erittäin odottamaton resepti. (Se on vain sopiva, itse asiassa, että Smash Mouthin “Can not Get Enough of You Baby” räjähtää lavasta tämän haastattelun tapahtuessa.)

Katso tämä viesti Instagramissa

Erityishanke @williamssonoma tulossa pian! #mmm # summer2017

Jaan Giada DeLaurentiisin (@giadadelaurentiis) yhteinen viesti

“Pari ihmistä sanoi minun banaani muffinsseja, joka oli hieman outoa, koska en ole kuullut niistä todella kauan”, De Laurentiis sanoi. “Jokaiselle omalle!”

Nämä eivät kuitenkaan ole vain vanhat muffinit. Ruokaverkko tähti huolehtii herkullisella, hunajaa sisältävällä mascarpone-kermalehtimellä.

“Se on niin intiimi hetki, kun me kokata, ja kun [fanit] katsovat meitä, se on kuin minä olen heidän perheensä”, hän sanoi. “Minulla on vain sanottava, olen saanut paljon suukkoja tänä iltana. Paljon.”

Voit tarkistaa De Laurentiisin resepti täältä. Ole valmis, jos jokainen, joka maistuu heitä yhtäkkiä putoaa yhteen polveen.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...