Ainesosat, joita käytetään McDonald’sin ranskalaisissa perunoissa, voivat auttaa torjumaan kaljuuntumista

Ihmiset tekevät kaikkensa pysäyttää väistämättömän hiustenlähtö, joka tulee ikääntymiseen. Mutta entä jos hoito olisi jotain yhteistä jotain aivan herkullista, kuten ranskalaisia ​​perunoita? Uusi tutkimus julkaistiin lehdessä biomateriaalit, sanoo, että McDonald’s-perunoiden valmistukseen käytetty kemikaali voi auttaa luomaan hiusten kasvua – mutta älä ajattele vain purkamista,.

Yokohaman kansallisen yliopiston tutkijoilla Japanissa kehitettiin menetelmä “karvatuppien bakteerien” tai HFG: iden valmistamiseksi, jotka on suunniteltu tuottamaan uusia karvatupaleita. Tiedemiehiä kohtaavat se, miten tuottaa paljon karvatuppia kerralla ja japanilaiset tiedemiehet sanovat, että niiden HFG ovat lupaava askel oikeaan suuntaan.

Tiedemiehet sanoivat lehdistötiedotteessa, että avain tuottamaan paljon HFG: itä kerralla olivat prosessissa käytetyt materiaalit: happea läpäisevä dimetyylipolysiloksaani. Kemikaali itsessään ei auta hiusten kasvua, mutta sitä käytetään perustana prosessille toimimaan tehokkaimmin. He löysivät kykenevän kasvattamaan mustat hiukset hiirien selällään ja kyyhkysillä.

Mukaan inc, McDonald’s käyttää dimetyylipolysiloksaania vähentääkseen öljyn roiskeita ruuanvalmistuksessa ja muissa paistetuissa elintarvikkeissa. Niiden elintarvikkeet keitetään kasviöljyn, sitruunahapon ja dimetyylipolysiloksaanin seoksessa. FDA katsoo, että dimetyylipolysiloksaani on turvallista kuluttaa niin kauan kuin se on alle 10 miljoonasosaa elintarvikkeessa tai 250 osaa miljoonassa suolaa, jota käytetään ruoanlaittoon. Joten tämä on pieni määrä, josta puhumme täällä.

Jotta selkeä, ei ole todisteita (vielä), että säännöllinen ruokavalio McDonald’s ranskalaiset lopettaa kaljuuntuminen. Tutkimuksessa oleva kemiallinen aine ei ole kemiallinen, joka aiheuttaa hiusten kasvua. se yksinkertaisesti auttaa prosessia pitkin. Tämä tutkimus suoritettiin hiirillä, joten ei ole suoranaista näyttöä siitä, että HFG-tutkimus toimisi myös ihmisillä. Mutta koska hiustenlähtöä käsittelevä teollisuus oli 6 miljardin dollarin arvo vuonna 2016, mukaan Newsweek, mahdollisuudet ovat tutkijat kiirehtivät selvittämään, onko ranskalaisella parannuskeinoa kaljuuntuminen todella oikeutettu.

Seuraa Delish Instagramia.

Lataa Delish-sovellus.

Loading...