8 Asiat tietää Ina Gartenin assistentista ja pitkäaikaisesta BFF Barbara Libathista

Ina Garten on tunnettu pitkäaikaisista suhteistaan ​​- miehensä Jeffrey, hänen ystävänsä, työntekijänsä ja ystäviensä kanssa. Hänen pitkäaikaisen avustajansa Barbara Libath kuuluu jälkimmäiseen luokkaan. Se sanoi, ettet kuule paljon Barbarasta! Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä Inan toisessa komennossa.

1. Hän on ollut osana Barefoot famia ikuisesti.

Eater toteaa, että 68-vuotias on ollut Inassa vuodesta 1999 lähtien eikä ole koskaan lähtenyt.

2. Hän asuu lähellä toimintaa.

Barbara asuu tällä hetkellä East Hamptonissa, New Yorkissa, mikä on järkevää, sillä Inan ensisijaisesti sijoittautunut (eli kun hän ei ole viettänyt aikaa New Yorkissa tai Pariisissa tai – Ina matkustaa paljon).

3. Ina palkkasi hänet hieman paniikissa.

Samassa Eater-kappaleessa Ina kertoi paikalle, että hän kertoi Barbaraa vuonna 1999 “Kerää päivät ja nimeä palkka”, koska hän oli niin epätoivoinen avustaan ​​hänen kasvavassa imperiumistaan. Barbaran kokemus kirjanpitäjien ja asianajajien kanssa työskennellyt aiemmin teki hänet ensisijaiseksi ehdokkaaksi auttaakseen jotakuta, jonka elämä pian sisälsi kirjakauppoja ja matkoja ja mitä muuta oli tulossa.

4. Vaikka hän on enimmäkseen kulissien takana, hänellä on ratkaiseva rooli Inan testausprosessissa.

Barbara ei vain usein testaa reseptejä Inan kanssa, mutta myös valmistaa itseään varten Ina osana hänen reseptiä. Nämä Barb-raskaat päivät ovat osa Inan “suosikkipäiviä töissä.”

5. Inan keittiöt on varustettu Barbin ruoanvalmistustarpeilla.

Vuonna 2008 Washington Post vieraillut Inan East Hampton -baarissa, huomauttaen, että “kaksi ns. Sub-Zero-jääkaapelia, kaksi Bosch-astianpesuria, yksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas Waterworksista ja yksi Viking-alue, joten Garten ja hänen pitkäaikainen avustaja Barbara Libath voivat työskennellä yhdessä.”

6. Hän ja Inan toinen avustaja aloittavat Inan päivät aamun kokouksessa.

Tämä tiedämme Lidey Heuckista, 27-vuotiaasta wunderkindista ja entisestä Delish-kolumnista, joka Ina oli palkannut viiden vuoden takaisesta yliopistosta. Kokouksissaan Barbara, Lidey ja Ina keskustelevat viikosta eteenpäin ja mitä he toivovat saavuttavansa.

7. Hänen työnsä eroaa selvästi Lideyn.

Lidey palkattiin ensisijaisesti Inan sosiaalisen median tileihin. Barb ei näytä olevan käsi siinä.

8. Hän tuntee Ina niin hyvin.

Itse asiassa tämä näytti myös johtavan Lideyn palkkaamiseen. “Barbara oli työskennellyt Inan kanssa niin monta vuotta, hän oli liian hyvä kypsentämisessä resepteihin”, BuzzFeed selitti muutama vuosi sitten. Voitko kuvitella?

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...