11 Asiat sinun pitäisi tietää ennen ruokailua Klondike Bar

Se oli suunniteltu olemaan “aikuisten” välipala.

kuva

Siksi et löydä keppiä Klondike-baareissa – luoja, Henry Isaly, luulisi jäädytettynä kohtelevan puukahvalla = kidalla. Hän pyrkii kypsempään yleisöön, joten hän poisti sen ja pakasi palkit fancy-hopeakalvoihin.

Se Jingle-tiedät yhden – oli koko pelinvaihtaja.

kuva

Vaikka hoito keksittiin vuonna 1928, se oli vasta 1980-luvulla, että Klondike tuli kotitalouden nimi. Silloin hän sai yrittäjän taustan ($ $ $), uuden tehtaan Clearwaterissa, FL: lta ja käynnisti sen surullisen “Mitä doooo Klondike-baarille?” tagline ja jingle. 90-luvun puolivälissä myynti oli noussut 800 000 dollarista vuodessa yli 60 miljoonaan dollariin Greenwich Daily Voice raportoitu.

Ihmiset ovat tehneet hulluja asioita saadakseen käsiinsä yhdellä.

kuva

Tämä kuuluisa kysymys on herättänyt haasteita, koko Redditin ketjut, jopa Delish Facebook Live, joten meidän piti tietää: Mikä on hullu juttu, jonka joku todella on tehnyt kokeilemaan suklaa päällystettyä jäätelöä? “Olen kuullut ihmisistä, jotka ovat menossa ulkona taloon alasti ja menossa takaisin, jotta saisimme Klondike-baarin ja jonkun, joka hyppäsi altaaseen, täysin pukeutunut”, kertoo Unileverin virvokeluosaston puheenjohtaja Kevin Havelock, joka omistaa Klondike.

On 14 makua, mutta yksi hallitsee korkeimman.

kuva

Huolimatta trendikkäistä makuista, kuten evästeiden taikinan kiertelystä, napolitanssista ja suklaakaramelipensaasta, myydyin baari on edelleen klassinen, vaniljajäätelö,.

Alin kaloriasetus saattaa yllättää sinut.

kuva

Kaikista 14 Klondike Bar -makuista kolme lajiketta sitovat alhaisimpia kaloreita: Rocky Road (kuvassa), Mint Chocolate Chip ja Heath Bar. Jokaisella neliöllä on 230 kaloria, vaikka Rocky Roadilla on vähiten grammaa rasvaa (9, verrattuna kuuteen kahdesta muusta).

Se innoittaa kaksi juomaa.

Ihmiset ovat niin pakkomielle, että huurteinen, suklaa ja vanilja sekoitus, että he ovat yrittäneet luoda sitä ampui ja cocktail muodossa. (Tämä laukaus auttoi murtamaan jään, kun Vikingsin puolustava pää Everson Griffen tapasi ensin vaimonsa, Tiffanyn.)

Pakkauksen takana on hyvin erityinen syy.

kuva

Keskimääräinen henkilö viettää 7 sekuntia tarkastelemalla jäädytettyjen elintarvikkeiden hyllyjä, Havelock sanoo, mikä tarkoittaa, että pakkauksesi on todella erotuttava ihmisten huomion kiinnittämisestä. Klondike, joka tulee alas kolmeen asiaan: Tuo pitkä, suorakulmainen laatikko, joka erottuu puolilohkareiden ympäröivän jäätelön altaista; Klondike-logo on iso ja rohkea, joten ihmiset näkevät sen välittömästi ja maku-tai kumppanuuden nimen, kuten Reesen tai Heathin. “Monet ihmiset tekevät virheen laittaa liikaa sinne”, hän sanoo. “Pidämme sen puhtaana ja yksinkertaisena.”

Heidän nimensä oli melkein…

Mitä tekisit Klondike-baarille? @ eman315 �� #reallythough #klondikebar #grocerybillskyhigh ��

Chloe ♏️ Budzin (@chloe_budz) yhteinen viesti

Yukon. Isaly toivoi, että nimi ajattelisi kylmää, ja lopulta päätti, että “Klondike” teki paremman työn laukaisemalla, mikä on cooler-than-being-cool-tunne.

Kaikki Klondike-palkit eivät sovi neliön, suklaapinnoitettua muottiin.

kuva

Brändi myydään myös neliöjäätelöitä ja Klondike Kandy Bars-suorakulmaisia ​​jäätelöbaareja, joissa on kovaa karhunväristä tai karamellikerrosta kovettuneen suklaakuoren alla. Klassinen voileipä on toinen bestseller, yhdessä OG-palkin kanssa.

Klondike suosittelee pariliitoksen tämän kanssa.

Resepti for Chilean sea bass with spinach-avocado pesto.

Judy Kim

Vain korostamaan kuinka monipuolinen hoito on, yhtiö ehdottaa palvelevien Klondike-baareja Chilen meribassilla illallisella juhla-sivuillaan. (Onneksi meillä on resepti.)

Odota vähintään yhtä uutta mautetta vuodessa.

Yhtiö pyrkii vapauttamaan vähintään yhden uuden Klondike-tuotteen vuodessa. Vuoden 2016 osalta se oli S’mores-maku, jossa on marshmallow-jäätelöä ja graham-krakkauspyörteitä. Up seuraavaksi on kenenkään arvaus, vaikka brändi on sanonut, että se tutkii jatkuvasti maku suuntauksia (jopa asioita kuplittamalla Instagram) pysyä yhteydessä siihen, mitä ihmiset rakastavat oikein tämän toisen.

Loading...