10 Things You Did Not Know About Kevin Johnson, Starbucksin uusi toimitusjohtaja

1

Hän ei todellakaan ole uusi.

kuva

Getty Images

Ensimmäinen asia on ensimmäinen: Johnson siirtyi virallisesti Starbucksin toimitusjohtajaksi vuonna 2017, jolloin perustaja Howard Schultz luovutti seremoniallisesti kaupallisen avaimen vuosikokouksessa. Mutta Schultzin ollessa edelleen hallituksen päällikkönä, hän ei ollut yhtä näkyvä kuin hän aikoi olla – kun Schultz ilmoitti kesäkuussa yhtiön virkavapaudesta, Johnsonista tuli yhtiön uusi kasvot.

2

Hän meni kouluun New Mexicossa.

kuva

Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportti

Johnson valmistui New Mexico State Universitystä, joka on julkinen tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Las Crucesissa, NM. Hän on toiminut liikkeenjohdossa, joka on selvästi palvellut häntä hyvin.

3

Hän asuu Bellevue, Washingtonissa.

Nopeasti Company Innovation Festival - Starbucks CEO Kevin Johnson Is Doubling Down On Innovation And Empathy

Getty ImagesCraig Barritt

… noin 20 minuutin päässä ensimmäisestä Starbucksista Pike’s Place Marketissa.

4

Hän työskenteli töissä toiselle suurelle yhtiölle.

kuva

Getty Images

Johnson työskenteli toisessa Washington-yhtiössä 16 vuotta. Hän aloitti myynnissä, markkinoinnissa ja palveluissa Microsoftissa ennen kuin hänestä tuli konsernin varatoimitusjohtaja vuonna 2003. Kaksi vuotta myöhemmin hänet nimitettiin Platforms-divisioonan.

5

Tämä ei ole hänen ensimmäisen toimitusjohtajansa keikka.

kuva

Getty Images

Ennen Starbucksiin tuloaan Johnson toimi Kaliforniassa toimivan Juniper Networksin toimitusjohtajana, joka kehittää ja markkinoi verkottumistuotteita.

6

Hän on ollut Starbucksin kanssa lähes vuosikymmenen ajan.

kuva

Getty Images

Johnson liittyi Starbucksin johtokuntaan vuonna 2009, ja hänestä tuli päätoimistojohtaja vuonna 2015.

7

Hän on syy, jonka Teavana sulki.

kuva

Getty Images

Älä pidä sitä häntä vastaan, Teavana-faneja. Johnson pääsi toimitusjohtajanaan ensimmäisiin tärkeisiin päätöksiin 298 teavana-myymälää ja myi Tazo-teemamerkin Unileverille lähes 400 miljoonaa dollaria.

8

Hän kutsuu Starbucksin lahjan.

kuva

LinkedIn / Kevin Johnson

Vuonna 2017 Johnson palasi alma materiin toimittamaan valmistumispuheen. Samalla kun he ajattelivat kokemuksia jälkikäteen, Johnson kirjoitti LinkedIn-postissa: “Uskon, että menestys on määritelty siitä, kuinka voimme parantaa ihmisen kokemusta paitsi itsestämme, mutta myös muille.

Tästä syystä Starbucks on ollut lahja elämäni matkalla. Toimitusjohtajana palvelen 330 000 Starbucks-kumppania ympäri maailmaa, joka ylpeänä käyttää vihreää esiliinaa, mikä tuo minulle iloa. Tästä huolimatta Starbucks-kumppaneilla on etuoikeus palvella yli 90 miljoonaa asiakasta viikossa, ja uskon myös, että hekin löytävät tehtäväänsä. “

9

Hänen kahvimääränsä on runsaasti kofeiinia.

kuva

Johnson kertoi Business Insiderille, että hänen vakiojärjestyksensä vaihtelee triple espresso macchiato ja triple espresso americano riippuen hänen mielialansa. Kotona hän tekee Sumatran tai Guatemalan antiguan ranskalaisessa lehdistössä.

10

Terveys pelotella johti urakehitykseen.

kuva

Getty Images

Juniperin toimitusjohtajana Johnson sai tietää, että hänellä oli ihosyöpä. Hän jatkoi, tavalliseen tapaan, aluksi, kunnes matka Euroopalle antoi hänelle tauon: “Ajattelin itselleni:” Miksi minä teen tämän? “Hän kertoi New York Times. “Miksi olen etusijalla matkustellessani Eurooppaan myymällä verkkoteknologiaa omalle terveydelleni, elämääsi, perheelleni, ihmisille, joita rakastan?”

Hän jätti Juniperin keskittyä terveyttään. Muutamaa vuotta myöhemmin Schultz soitti, ja hän on ollut mukana kahvisyhtiön kanssa siitä lähtien.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...